Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šavorićev zakon'
Povratak na članak

Objavljeni novi mailovi! Dalić: Staljinizam je dobar kome ga je Bog dao

Boris Šavorić, za kojeg je Dalić tvrdila da ''nemaju nikakvu vezu'', u isto vrijeme dok je pisao lex Agrokor, zastupao je i VTB Banku koja je bila jedna od najvećih vjerovnika Agrokora

Komentari 43

TH
than
12:35 11.05.2018.

Mislim da ovo više nema smisla niti komentirati . Ovoliko neprofesionalizma, prodavanja magle i podmetanja nogu nema ni u dječjem vrtiću. Cirkus.

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:50 11.05.2018.

Dno dna kakvu histeriju su u stanju proizvoditi mediji u ovoj državi. Interesne skupine i portali poput index-a, 24 sata te njihovi komentatorski trolovi prodaju maglu neukima po stoti put, pokušavaju naslovnicama u čitatelje uvući opći osjećaj ogorčenosti, igraju opasnunu nihilističku igru anarhista koji pod krinkom borbe za “veliku pravdu”, žele ogromnu tvrtku gurnuti u stečaja i državu u kaos. Ne odgovara im postizanje nagodbe i uspješno restrukturiranje, oporavak Agrokora i rast BDP-a. Pojedini mediji stvaraju dojam i prodaju svima koji mrze vlast da je dokazan veliki krimen Dalićke i njezinih “vanjskih pomagača”, premda hladna analiza otkriva kako u mejlovima inema ništa što bi naštetili Dalić i vidljivo je iz mejlova žurba i osjećaj urgentnosti da se pošto-poto iznjedri zakonski okvir koji bi mogao osigurati uredno vođenje insolvencijskog postupka Agrokora bez kaskadnog kolapsa cijelog niza velikih, srednjih i malih dobavljača, a koji je u konačnici mogao rezultirati čak i ozbiljnom krizom hrvatskog financijskog sustava. Datumi pojedinih mejlova otkrivaju kako se doista sve radilo u cajtnotu, pa otpada i cijeli niz provokativnih teorija Bernardića i Todorića o dobro osmišljenoj uroti za preuzimanje Agrokora, pogotovo one sofisticirane zamisli o manipulaciji cijenom Agrokorovih obveznica uvezanom s aktivnostima tzv. lešinarskih fondova. Da se radi po željama index-a, Todorića i Bernardića, tek to bi bio kaos, pljačka i katastrofa.

VL
DA
danijelrukavina4
12:16 11.05.2018.

Idemo ovako. Vidimo - "puca se iz svih oružja". Grbin - ugrožene su mirovine, Bernardić - u zatvor s njima, Jelušić - katastrofa, Grmoja, Bulj, Sinčić, Mrak-Taritaš,Maras... itd... Sve je legitimno. Samo gospodo, ako vlada opstane - da li steli ste vi spremni dati vaše mandate na raspolaganje u svojim strankama, ako vlada ipak opstane i sve obrazloži. Gospodo - odgovornost je obostrana. Prema tome, ako nekog napadaš, moraš očekivati da će netko i tebe prozvati, ako od svega ne bude ništa. Molim gospodu da se izjasne, da li su isto tako spremni i svoje "političke karijere" staviti na raspolaganje. Prema tome, za ostale članove u strankama prozvanih - isto tako tražiti odgovornost. Pa demokracija je. Molim bih novinare, mislim da su oni ovdje isto tako jako bitni, da postave pitanje svima.

VL
Avatar HR2018
HR2018
02:18 12.05.2018.

Dragi narode, je li Hrvatska bankomat HDZ-a??? (izvlacenje 500.000.000 Kn preko Dalickove "Hotmail-grupe")

VL
Avatar Croatia2018
Croatia2018
02:14 12.05.2018.

Grbin kaze o Dalic: "Ona nakon ovoga mora otići, ne samo iz Vlade, nego ravno u zatvor' . Dali je u pravu??

VL
Avatar CRO2018
CRO2018
02:15 12.05.2018.

RH od 2013. god. u EU, predsjednik vlade dosao iz EU-Parlamenta ... a RH tone u korupciji + kriminalu na najvisoj razini (afera dnevnice, afera hotmail i izvlacenje 500.000.000 Kuna/67.000.000 EUR-a itd. itd. itd.)!!!

VL
Avatar zong
zong
13:17 11.05.2018.

Dalićka je prava kradezeovka, brani se onim starim i dobro uhodanim HDZ klišejima, “tko u nas dirne taj je staljinist, komunist, srbočetnik, jugoslaven...” Odmah znamo da su krivi kada s tim počnu, povijest nas je to naučila!

VL
Avatar cmontas
cmontas
13:30 11.05.2018.

HDZ je od početka devedesetih bio kriminalna organizacija (pretvorba i privatizacija) a ovo je samo njihov nastavak. Samo im treba dati vlast u ruke i imamo ovo što imamo - nastavak pljačke! Murganicka, Ramljak, Maric, Grabi Kitarovic , Dalicka ii Plenkovic, najzornije do sada su demnostrirali svu mizeriju, jad, bijedu djelovanja im, nekompetenost, neprofesionalnost, nemoralnost i maligni voluntarizma Vlade im, ministrstava im i vlastih im habitusa homo politicus-a balcanicus-a i homo sapiensa. Bježi i spašavaj se, tko može! Ostalima, pomozi Bože! Jer Hrvatska teško da više može izaci iz te kriminalne, zlocinacke i mafijaške lože

VL
DU
Deleted user
12:04 11.05.2018.

Gotovo je. Ovo je gore od najgoreg. Ako je ovo istina danas cijela vlada kolektivno mora dati ostavku.

VL
Avatar cmontas
cmontas
13:18 11.05.2018.

Ovakvi su nekad bili na Golom otoku, danas se voze luksuznim automobilima sa privatnim vozačima, kradu novac poreznih obveznika a neki žive u New Yorku u skupim hotelima. Sve će to opet platiti stoka sitnog zuba i opet glasati zaza te iste, zato što glup dotepli narod ne zna izabrati prave

VL
NO
normalac
13:27 11.05.2018.

Kakva je to bolesna skupina, za ne vjerovati. Ova Bosanka Dalić nama Hrvatima priča o Staljinizmu. Zaista smo jako pametni kada smo to usred Hrvatske dopustili - da nam ovčari s Vlašića vode državu. Zaista smo pametni, nema što.

VL
Avatar HR2018
HR2018
02:17 12.05.2018.

"Dragi moj naivni narode, pa u RH je veca kanza za pre brzu voznju nego za izvlacnje/kradu mil. EUR-a"

VL
DU
Deleted user
12:31 11.05.2018.

Postoji jedino rješenje:g.Dalić nema više kredibiliteta niti legitimiteta i smjesta mora biti razrješena i utvrde li se se elementi kriminalnih radnji mora biti kazneno gonjena.Republika Hrvatska mora već jednom stati na kraj ovakovim politikama i ovakovim političarima. Ona sama se šlepa i nema obraza sama odstupiti.Dosta je bilo ispiranja mozgova građanima Republike Hrvatske.Treba prestati sa ucjenama koje održavaju ovakovo stanje.G.Plenkoviću prestanite braniti neobranjivo.

VL
Avatar cmontas
cmontas
13:09 11.05.2018.

Za puno manje stvari od ovog u normalnim zemljama pada vlada i ide se na robiju.U normalnim zemljama, a mi to nismo, Dalicka bi vec morala biti u pržunu, ili bar pod istragom DORH-a u završnoj fazi. Ali, ovo je Hrvatska, ZNA SE, što veci kriminalac, to veci ugled. Taj sustav "vrijednosti" je izum HDZ mafije, vrlo razraden, i vrlo efikasan..... ne može se dogoditi da oni ponude neko pošteno ime, to bi za njih bilo ravno herezi. Posljedicno, jednom kad Hrvatska postane normalna, uredena, pravna država, svi bi oni morali završiti na robiji i za 28 godina cinjenja i za 28 godina necinjenja..... politicki kriminal ne bi smio podpadati pod uastaru, kako ni ratni zlocini, jer i pljacka i uništavanje države i jesu i ratni i poratni zlocini.

VL
DU
Deleted user
12:05 11.05.2018.

I stvar preuzeti DORH. Ugrožena je nacionalna sigurnost.

VL
DU
Deleted user
12:35 11.05.2018.

zabili su cavao u lijes agrokora.. ...a prethodno su mrtvacu ispraznili dzepove i pretresli dom.. .....pri

VL
DU
Deleted user
12:37 11.05.2018.

price o radnim mjestima je prvorazredna demagogija. ...koliko je prekapacitirana dalicka otvorila radnih mjesta jedno ili dva.... ...a muz u ini....

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:05 11.05.2018.

HDZ-ovci su postali toliko bahati da su postali samim time i pre sigurni, umislili da im je bogom dano da rade što požele jer ih je narod odabrao! NO PASSARA!!! Tim više je potreban referendum za izborni zakon kojim će se birat IMENOM i PREZIMENOM jer na ovaj način sutra da su izbori i opet pobijedi HDZ 95% istih likova bi bilo na vlasti pošto njihov predsjednik bira liste/sastavlja ih! Imenom i prezimenom/preferencijalno možda ni 5 HDZ-ovaca nebi bilo u saboru kao ni SDP-ovaca!!! Oni posjeduju/kontroliraju institucije i to je razlog zašto svih ovih godina niti HDZ niti SDP nema pravomoćnu presudu za lopovluk ili kriminal barem 3 godine čistog zatvora, sve je prof forme mazanje očiju i na kraju uvjetne ili oslobađajuče!!! GAZDA bi sad trebao u pokajnike i u zamjenu da SVE ispriča o svima da dobije apsolutni oprost a onda desetke i desetke svih bivših -HDZ-SDP suradnika u bajbukanu a strankama zabranit ustavom djelovanje na 2 mandata!

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
12:37 11.05.2018.

Dragi HDZ nikako nemate sreće sa svojim Predsjednicima, jer i ovaj je bivši samo on otom pojma nema i to sve zahvaljujući ženi, koja vas je izdala dva puta.

VL
DR
drugPlenky
12:30 11.05.2018.

A joooooj što sad!?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.