Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporbeni zastupnici
Povratak na članak

Miljenić: Neviđeno u Saboru! Maras: 'Ovo je udar HDZ-a na ustavni poredak'

– Ovo je dosad neviđeni način gušenja istine, ali mene ništa više ne može iznenaditi od HDZ-a – poručuje Grmoja.

Komentari 113

JI
Ja i Ja
11:56 22.11.2017.

Maras ne lupetaj....imali ste godinama mogućnost riješiti neke stvari, a sada glumite moralne vertikale....

VL
AB
Abendblatt
12:05 22.11.2017.

Ja mislim da bi trebalo ukinuti DORH, i da bi trebalo prepustiti istragu Povjerenstva pod vodstvom istrazitelja Marasa, Bernardica i Grmoje, a jer jedino oni su mjerodavni u ovoj drzavi. Bernardic neprestano ponavlja da NAROD MORA ZNATI, pa ga molim da on koji inace SVE ZNA objasni narodu gdje je taj sporni kriminal.???? Bernardicu ti si SRAMOTA demokracije.

VL
Avatar mofo
mofo
11:57 22.11.2017.

Da nije bilo prenošeno na TV-u, nebi se čulo ni riječi od ovih.. demagozi na kvadrat, sad još ova paljba po HDZ-u jer su "ugasili" povjerenstvo, a šta onda, sabor tako nitko ne gleda, ode "popularnost" kvragu...

VL
MK
mira_kodoliceva
11:41 22.11.2017.

Ma kome vi svi mažete oči?! SVI ste jeli gov... i svima su ruke u pekmezu, to je prva stvar. A drugo, kad je išta ikoje povjerenstvo za išta donijeli nekakvu odluku ili bilo što... osim ubiranja dnevnica i zajeb...... napaćenog naroda vašim pizd... kojima se prosipate na TV-u. Umuknite svi, prestanite jesti gov.. i uhvatite se s pravim problemima u koštac. Zakon o OPG-ovima, Zakon o poljoprivrednom zemljištvu... i još neki.... Što o njima ne raspravljate majm.... jedni???

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:03 22.11.2017.

Maras aj mani se tih gluposti sta ti znas o ekonomiji odi bolje gledaj sudenje tvome idolu Mladicu..

VL
DU
Deleted user
11:34 22.11.2017.

Još uvijek je Marasu ona titova "da se ne treba držati zakona ko pijan plota"

VL
EN
englezac
12:15 22.11.2017.

Sabor sve vise slici srpskoj skupstini.

VL
ST
stefj
11:37 22.11.2017.

Maras, Grmoja i ostali imali su mjesece da daju prijedlog izmjene zakona o saborskom povjerenstvu. Nije im to palo na pamet, jer ovako mogu više vikati i optuživati... Ako je zakon takav, onda ga se treba poštovati. Daljnji rad je protuzakonit. Imali su mjesece da to riješe... Ono što sad oporba traži jest kršenje zakona... Procedura nema veze s time, procedura treba biti podređena zakonu... Uostalom, još nije kasno, pa dajte već jednom pustite izmjene zakon u proceduru. Ajde, stavite 3 smislene na papir i dajte to saboru... Ovo pljuvanje radi pljuvanjai besmislene dosjetke i etiketiranje nema nikakvog smisla. Samo destrukcija. I s jedne i druge strane... Uopće nije čudno što struka bježi iz zemlje...

VL
KN
KNEZodVARAZDINA
12:09 22.11.2017.

mali maras bi besplatno igrao se Politike.Nisam za Seksov HDZ, ali ovi SDP/ovi... koliko mi cekali da pokazu ...NESTO.....CRNO na BIJELO,iz dana u dan sve Imbecilniji....retorika jalova jadna isprazna..

VL
BU
bubimirka44
11:48 22.11.2017.

a šta je bilo sa povjerenstvom u vezi ubojstva đurekovića.pljuc ljevičari

VL
SO
Somelier
11:31 22.11.2017.

Trebalo im je pustiti to povjerenstvo da se osječaju korisni i važni. Pogotovo Maras i Grmoja.

VL
ZL
zlocinackaplatforma112
12:07 22.11.2017.

Sva ta povjerenstva u saboru treba ukinuti, sabor je najviše zakonodavno tjelo države i prvi bi trebali poštovati trodiobu vlasti, dakle ako sudbeno tijelo pokreće postupak protiv nekoga onda sabor ne smije paralelno raditi to isto, zapravo kao što rekoh,, nema sabor što raditi s tim povjerenstvima...poslove policije DORH-a i suda ne mogu raditi maras,grmoja i miljenić.Spomenuti trojac to ne može raditi i zbog toga jer su izrazito glupi a ako misle da to mogu i smiju raditi neka u sabor na izglasavanje daju zakon o ukidanju policije, dorh-a i sudova.

VL
GU
General_U
12:41 22.11.2017.

ovo povjerenstvo nije služilo ničemu kao i svako dosadašnje,mavas okreće pilu napako kao i drug lex perković...što nije jasno u tome kad zakon kaže da istražno povjerenstvo pristaje s radom kad se pokrene kazneni postupak.ako je udar na ustavni poredak onda to čini mavas i lex perković...

VL
DU
Deleted user
12:55 22.11.2017.

smrc..smrc..smrc..judi pa zar ne vidite..kako su mali crveni kmerici..ka poznati i jedinstveni cirkusanti..tuzni i placu..pa kako nemate srca..i pustite ih da se nastave igrati..ka mala dica..kako.

VL
ME
Mek
12:57 22.11.2017.

Ovim događanjima u Saboru SDP (Subverzivo Destruktivna Partija) je potvrdila u cijelosti svoj naziv u želji da ruši vlast pod svaku cijenu. Kao branitelj, koji je šest godina svojeg života dao za jedinu nam Hrvatsku, kažem da se nismo borili i ginuli da nam SDP od Hrvatskog Sabora, Hrama Hrvatske državnosti rade cirkus.

VL
DR
droza
12:53 22.11.2017.

Ovo je skandalozno i sramotno! Ukoliko nam se bilo tko smije, s pravom se smije. Zakon koji kaže, saborsko povjerenstvo prestat će sa radom onog trenutka kada Sud pokrene istragu I TO PO SILI ZAKONA! Nesposobni demagozi populizmom i samopromocijom opstruiraju rad hrvatskoga sabora. Dakle, ti isti koji ne poštivaju hrvatske zakone, danas sutra žele u ovoj zemlji obnašati vlast!

VL
Avatar Grunf
Grunf
14:09 22.11.2017.

Todorić je grijeh svih vlada i vlasti još od vremena KPH pa sve do danas,svi su oni krivi jednako. A Maras ne lupetaj gluposti,pokri se jutenom vrećom i šuti....Plenković &Co. su si ovime zabili autogol jer je evidentno da štite nekoga i nešto.

VL
KU
kupatilo
12:47 22.11.2017.

Povjerenstvo tako i tako nicemu nije sluzilo jer nema nikakav pravni okvir.Koga to oni mogu osufiti da ista i saznaju a svi mi sve znamo ko i oni.Svesu vlasti pomagale Todorica a i on njih i.Sa ovom recnicom mogu slobodno donijeti zakljucak bez danas dalhe mrcvare.Zar im nije dosta stosu nas pokrali i ovi i oni danas jos pred TV ekranima i ismijavaju.Dobro daje zavrsilo nije trebalo ni poceti.Ako vec hocete radit onda osudite Sanadera Vidosevica Kutlu Gucica i mnoge druge ako mislite da vi nesto mozete.Opet to mora radit Dorh ali badava i njima kad sudci to sve odbace.Znaci novo poglavlje za istjerivanje pravde je sudit sudce.

VL
Avatar tkozna
tkozna
12:38 22.11.2017.

Da li je povjerenstvo prestalo sa radom ili je ukinuto?

VL
KO
koraknaprijed
12:30 22.11.2017.

Vidi ovog punoglavca kako kmeči kao da su mu jaja u menđulama,kad ste vi imali apsolutnu većinu u saboru i gurali svoje ideje za koje mi sad plaćamo onda je jednoumlje bilo ok? ha,ha kako da ne.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.