Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga bolničkih liječnika

Ada Barić preuzela vođenje HUBOL-a nakon Trpimira Goluže

ada barić
Foto: Grgur Žučko/pixsell
12.09.2015.
u 13:09

Predstoji još teži dio pred nama, morat ćemo održati izvrsnost koju smo postavili i još više raditi braneći interese bolničkih liječnika i prava bolesnika te na postizanju društvenog konsenzusa i što skorijoj reformi zdravstvenog sustava – poručila je dr. Barić

Na izvanrednoj skupštini Hrvatske udruge bolničkih liječnika, održanoj sinoć u Liječnikom domu, dr. Ada Barić, specijalist anestezije, reanimatologije i intenzivnog liječenja, izabrana je jednoglasno za predsjednicu te udruge.

– Predstoji još teži dio pred nama, morat ćemo održati izvrsnost koju smo postavili i još više raditi braneći interese bolničkih liječnika i prava bolesnika te na postizanju društvenog konsenzusa i što skorijoj reformi
zdravstvenog sustava – poručila je dr. Barić, inače liječnica KB Dubrava.

Dosadašnji predsjednik HUBOL-a, dr. Trpimir Goluža, podnio je ostavku s obzirom na nedavno imenovanje predsjednikom Hrvatske komore liječnika.

>> Zbog Vargina projekta jedva stigli pregledati naručene pacijente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije