Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP
Povratak na članak

A. Bauk: Što je Kosor učinila kada je od Sanadera čula za crne torbe

Protiv HDZ-a postupke pokreće USKOK i Državno odvjetništvo, a protiv SDP-a policija. HDZ vidi da im vlast izmiče i počeli su gubiti kompas – ocijenila je Opačić.

Komentari 37

KU
kukuriku
16:32 24.05.2011.

..samohrana majka, sa usvojenim ditetom.., dovoljno.........

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:38 24.05.2011.

Što je mogla ućiniti ? Sanader je zahtjevao da svi šutimo,inaće noga iz vlade i HDZa i šutjeli smo kako bi se održali što duže u vladi.

VL
ST
stevica
17:10 24.05.2011.

pippo009-ti si izgleda uskracen bozjim darom. Ali nebitno,da ti malo razjasnim,,ona koja je znala za pljacku a presutila to moze biti osudjena kao ucesnik ili saucesnik u pljacki,zavisno od njenog samog uticaja u tom predmetu,,. Eto pippo009 sad imas crticece na drugom kanalu pa hajd mili moj,gledaj to budes se fino zabavil,a nas postedi gluposti koje pises.

VL
DU
Dudek
17:24 24.05.2011.

SDP-ovci iskacu kao zabe iz potoka.Samo krekecu da se o njima manje zna.Takva partija i takvi da nam vode drzavu. Bijeda!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:38 24.05.2011.

ne izmiče vlast kontroli, već SDP pomoću hrvatskog pravosuđa iz jugoslavenskog sustava izmiče kontroli, ali neće zadugo. EU će ostaviti monitoring nad pravosudnim sustavom, pa će sve one kaznene prijave, za koje pravosudni sustav ne da da odmah idu u haps, jer nisu HDZ-ove, već su SDP-ove, pa se nada da će se promijeniti izborni rezultati u korist SDP-a i te prijave stornirati i sakriti, izaći će konačno i one na svjetlo dana, makar redovitim putem, a kad se to dogodi, mnogim će se SDP-ovcima i njihovim koalicijskim partnerima zaklimati stolica. svjedoci smo u primorsko-goranskoj županiji, kako se kaznene prijave protiv jednog načelnika iz riječkog prstena PGS-ovca, drže u ladici i tobože idu redovitim putem, a da je riječ o HDZ-ovcu, već bi bio u via romi. misle SDP-ovci i PGS-ovci da smo mi glupi i da ne kužimo da ih štiti riječko pravosuđe! stoga, opačićka, ne veseli se prerano. baš da i osvojite vlast vi SDP-ovci, tužit ćemo vas europskom sudu za izigravanje pravosudnih zakona, pa će vam europljani zapapriti ulazak u EU. no nećete dobiti izbore, jer krijete svoje kriminalčine.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:41 24.05.2011.

nastavak: dotični načelnik, vaš koalicijski partner je zavaljao državni tj. lokalni proračun tako što je dogovorio izgradnju sportske dvorane i kaznene odredbe tj. penale za zakašnjenje izgradnje, a nagradu za prijevremeni završetak radova. naravno izvođač je kasnio s radovima, pa molio općinu za produžetak roka, pa mu načelnik s njim u dogovoru dopustio dodatni rok od 3 mjeseca. radovi bili nakon toga gotovi za mjesec dana, a načelnik mu onda isplatio nagradu od najmanje 800.000 kn za prijevremeni dovršetak radova (prekoračenog roka za mjesec dana). protiv načelnika podnesena kaznena prijava, ima tome već puno godina, ali riječko pravosuđe to drži u ladici i ne želi rješavati, jer očigledno načelnik ima debele veze. a da se radilo o HDZ-ovcu, već bi s lisičinama bio odveden preko korza u via romu. ali misli SDP-ovo riječko pravosuđe da će se vlast promijeniti pa da načelnik nikad neće doći na red. no ići će prijava i u europsku uniju, pa će se onda vidjeti zašto to stoji, a ne rješava se, kao što se rješavaju HDZ-ovi predmeti!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
17:48 24.05.2011.

a šta ti opačićka zbilja misliš da smo mi u primorsko-goranskoj tupavci, pa da ne znamo kako je vaš prijatelj iz borodgradilišta viktor lenac zavaljao državu prikazujući fenomenalne poslovne rezultate brodogradilišta, kako bi \"legalno\" digao ogromnu dobit nakon oporezivanja, od te dobiti izgradio velebnu vilu na pećinama, a zapravo je brodogradilište bilo u debelim gubicima i dužno svima, pa da vaša vlada koalicijska spasi svoga prijatelja, dala mu državna jamstva, a brodogradilište u gubicima otišlo u stečaj, dok je vila na pećinama, od napumpanih poslovnih rezultata, ostala vašem prijatelju, koji je sada pokušava prodati, ali mu prodaja baš ne ide najbolje. e pa donesen je zakon da pretvorbeni kriminal ne zastarijeva pa će se i to sankcionirati, što je netko na račun \"pozitivnih rezultata poslovanja\" izgradio sebi vilu, a brodogradilište morala sanirati država o trošku hrvatskih poreznih obveznika! naravno da zahvaljujući riječkom SDP-ovom pravosuđu taj vaš prijatelj još nije u ćuzi. ali kad uđemo u europsku uniju i on će doći na red!

VL
OB
-obrisani-
17:57 24.05.2011.

odgovor što je Kosorica učinila kad je \"saznala\" za crni novac HDZ-a je očit, a činjenice je objavio sam VL. Ja sam samo zaključio na osnovi informacija prikupljenih ovdje. A ove komentare vam ionako nitko ne čita a još manjee uzima zaozbiljno. Pozz.

VL
BE
besliciv
18:02 24.05.2011.

@nesalomljiva Kako te nije sram podrzavati tu bagru?

VL
BI
bilikamen
18:07 24.05.2011.

Želimo li opstati.............. na ovim prostorima kao hrvati i kao nacija, pod hitno bi trebalo raspustiti sve stranke, HDZ,SDP, HSSL, IDS i tako redom do zadnje, jer te stranka guše Hrvatski narod i neda mu da diše. što više stranaka u hrvatskoj to više problema. prateći godinama hrvatsku politiku, uvidio sam da koristi imaju samo pojedinci, zato i je Remetinac krcat stranačkih djelatnika. Pitam se, postoji li u hrvatskoj čovjek, osoba s imenom i prezimenom koja bi mogla tj. bila sposobna riješiti ovu zavrzlamu u Lijepoj Našoj. Niti je hrvatskoj potrebna EU, niti je Jaca sa fosilima sposobna da hrvatski narod izvade na magistralu poštenja, rada i življenja barem jednog ljudskog vijeka.

VL
OB
-obrisani-
18:12 24.05.2011.

u 18:07h bilikamen je napisao/la: U potpunosti se slažem sa jednim malim dodatkom.Doživotna zabrana rada u bilo kojoj državnoj službi.Jer paraziti su samo štetočine.

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:18 24.05.2011.

@bilikamen, jadranki treba izgraditi velebni spomenik što se usudila početi raditi čistku nad kriminalčinama najprije u svojim redovima. klinac bi ti ovdje sada tako pričao, da je ostao status quo kakav je bio prije. prije smjenjivale su se vlade ii vlade, od HDZ-a do SDP-a, svi su obećavali da će raščistiti kriminal - obećanja glupom narodu, a sami su nastavili krasti tamo gdje su njihovi prethodnici stali. sruši li se jadra na idućim izborima, onda neka nam dragi bog bude na pomoći, sve će se vratiti na staro i svi lopovluci će se pomesti pod tepih, a sve kriminalčine izaći na svjetlo dana i nastaviti raditi ono što su radili proteklih 20 godina! plakat ćete vi još za jadrom, kako mi se čini!

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:19 24.05.2011.

@liburnik, ako nemaš čime doprinijeti diskusiji, ili argumentirano pobiti što sam napisala, onda ne trebaš pisati bezvrijedne gluposti. ipak je ovo forum jednog večernjaka, a ne iskon chat!

VL
HE
heron
18:24 24.05.2011.

ha ha jaci spomenik, ti mora da si na teškim dorgama...

VL
BI
bilikamen
18:24 24.05.2011.

hisperacije, slažem se. Gledam fotku prvog članaka, Jacu i pankratića kako se smiju od uha do uha a Friščiću se već teško i nasmijati i pitam se..............zar ti ljudi vode jedan narod od 4 650 000 ljudi, od kojih jeje većina očajnika i na rubu gladi. ...............ovi če nas razj****ti totalno, ako se ne smijene.

VL
BI
bilikamen
18:31 24.05.2011.

nesalomljiva........... ja ovdje isključivo govorim u globalu a ne samo o radiskoj-voditeljici. ja govorim o sposobnosti ljudi. Prije svega hrvatsku bi trebali voditi ekonomisti a na proleteri kumrovačke škole. A poslije svega to što je sanader odabrao jacu za premijerku,, u mom životu se nije ništa promijenilo a niti hoče u to sam uvijeren. Kao Hrvat, žao mi je jedino mog hrvatskog roda i naroda koji ova bagra godinama uništava i priča o demokraciji. Da demokracija je u redu ali otimačina, krađa, prisvajanje, mito i korupcija i ti stara moja ne ide zajedno.

VL
HE
heron
18:33 24.05.2011.

adeze i nepismeni i***i koji glasaju za njih su unazadili ovu zemlju 50 godina

VL
BI
bilikamen
18:33 24.05.2011.

Smiješko, baš si smiješan. Ovo je ozbiljna tema, lijepo te molim uozbilji se i ne laprdaj.

VL
KR
krilnik2
18:39 24.05.2011.

heron je napisao/la: ****enjare i nepismeni i*****i koji glasaju za njih su unazadili ovu zemlju 50 godina /**********************/ Da doveli su zemlju na rub ponora; a sdp je spreman za veliki korak naprijed!

VL
HE
heron
18:48 24.05.2011.

gore od ovog mulja ne može

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.