Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

A. Bauk: Što je Kosor učinila kada je od Sanadera čula za crne torbe

sdp (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
24.05.2011.
u 15:57

Protiv HDZ-a postupke pokreće USKOK i Državno odvjetništvo, a protiv SDP-a policija. HDZ vidi da im vlast izmiče i počeli su gubiti kompas – ocijenila je Opačić.

Klubovi zastupnika SDP-a, HNS-a/HSU-a i IDS-a u srijedu će saborskim zastupnicima predložiti osnivanje saborskog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi s ulogom ravnatelja policije Olivera Grbića u upućivanju anonimnih prijava protiv članova oporbenih stranaka. Najavili su to Milanka Opačić, Marin Jurjević i Arsen Bauk, saborski zastupnici SDP-a.

– Na primjeru Slavka Linića vidjeli smo što se događa kada se policija koristi za političke svrhe. Žele pokazati da smo svi isti, a nismo. Protiv HDZ-a postupke pokreće USKOK i Državno odvjetništvo, a protiv SDP-a policija. HDZ vidi da im vlast izmiče i počeli su gubiti kompas – ocijenila je Opačić.

– Vrh policije ostavlja mjesta sumnji da je u službi politike – rekao je Jurjević i prisjetio se kako splitska policija nikada nije završila istragu o aferi Wessels u Brodosplitu, a Državno odvjetništvo bez toga je pokrenulo postupak.

Arsen Bauk postavio je nekoliko pitanja premijerki jer ne vjeruje da će HDZ-ova glasačka mašinerija dopustiti osnivanje povjerenstva. Među ostalim, zanima ga što je učinila kada su joj Sanader i Barišić rekli za crne torbe.

 

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
16:38 24.05.2011.

Što je mogla ućiniti ? Sanader je zahtjevao da svi šutimo,inaće noga iz vlade i HDZa i šutjeli smo kako bi se održali što duže u vladi.

ST
stevica
17:10 24.05.2011.

pippo009-ti si izgleda uskracen bozjim darom. Ali nebitno,da ti malo razjasnim,,ona koja je znala za pljacku a presutila to moze biti osudjena kao ucesnik ili saucesnik u pljacki,zavisno od njenog samog uticaja u tom predmetu,,. Eto pippo009 sad imas crticece na drugom kanalu pa hajd mili moj,gledaj to budes se fino zabavil,a nas postedi gluposti koje pises.

KU
kukuriku
16:32 24.05.2011.

..samohrana majka, sa usvojenim ditetom.., dovoljno.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije