Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
amerika

91-godišnjeg Meksikanca u Kaliforniji pretukli prolaznici: 'Vraćaj se u Meksiko!'

Getty Images
10.07.2018.
u 14:11

Žena ga je napala udarivši ga ciglom i pozvavši skupinu muškaraca da joj se pridruže u napadu

Devedesetjednogodišnjeg Meksikanca koji je došao u Kaliforniju u posjet svojoj obitelji pretukla je skupina nepoznatih ljudi za vrijeme uobičajene šetnje, a žena koja ga je napala prva vikala je 'Vrati se u svoju zemlju, vrati se u Meksiko', prenosi u utorak CNN.

Rodolfo Rodriguez, koji će u rujnu napuniti 92 godine, doputovao je iz meksičkog grada Michoacana u posjet svojoj obitelji u Willowbrocku, u okrugu Los Angelesa, rekao je njegov unuk Erik Mendoza.

Mendoza je objasnio da njegov djed dolazi dvaput godišnje, običava ići u šetnju nakon ručka i svi ga u susjedstvu poznaju.

Rodriguez je rekao da je šetao blizu obližnjeg parka kad je prošao pored žene i male djevojčice. Bez upozorenja, žena ga je napala udarivši ga ciglom i pozvavši skupinu muškaraca da joj se pridruže u napadu.

'Čak nisam ni naletio na djevojčicu', rekao je. 'Samo sam prošao pored, a ona me gurnula i udarala me'.

Policija traži 'ženu i trojicu ili četvoricu muškaraca osumnjičenih za napad', rekao je lokalni šerif u ponedjeljak navečer.

Policija je priopćila da istražuje motive napada, a mediji prenose izjavu svjedokinje koja se nalazila u automobilu kad je vidjela da žena udara više puta Rodrigueza u glavu ciglom.

'Čula sam je da kaže: 'Vrati se u svoju zemlju, idi nazad u Meksiko'', rekla je za CNN u telefonskom razgovoru. Kad sam je pokušala snimiti mobitelom, bacila je prema meni istu tu ciglu pokušavši pogoditi moj automobil', navodi svjedokinja.

Rodriguez je rekao da je žena potrčala prema obližnjoj skupini muškaraca i rekla im da joj je pokušao oduzeti kćer, nakon čega su ga muškarci oborili udarcima na pločnik i nastavili ga tući.

'No to nije istina, nikad u svom životu nikome nisam naudio', rekao je pretučeni starac u suzama.

Njegov je unuk kazao da Rodriguez ima slomljenu vilicu, slomljena rebra i podljeve po cijelom tijelu.

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
Zapadnjak
16:32 10.07.2018.

zanimljivo da u clanku nije spomenuto da su zena i ti likovi koji su joj priskocili u pomoc crne boje koze - u kaliforniji, oazi ljevice crnci tuku meksikance - antibijeli ljevicarski rasisti na aparatima...

GO
goronja
16:43 10.07.2018.

gdje si matija22 da nam malo soliš pamet o Americi, Rusima i Putinu, balavče jedan

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
15:37 10.07.2018.

Neka idu na granicu i mlate one što prelaze ilegalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije