Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5 sljedećih 1000x kripto kandidata za kupiti za velike dobitke

kripto
11.07.2024.
u 12:30

Kripto tržište ponovno napreduje, a trgovci traže sljedeće tokene koji bi mogli donijeti masovne dobitke. Postoji mnogo kandidata, ali samo nekoliko izvanrednih tokena ima potencijal za značajan rast i nagrađivanje ranih investitora s milijunima preko noći.

Istražili smo najperspektivnije nove tokene koji dolaze na burze ovog ljeta—nastavite čitati kako biste pronašli 5 kriptovaluta koje bi mogle donijeti 1,000x dobitke.


PlayDoge

PlayDoge je nova Play-to-Earn kripto igra s potencijalom da dosegne stotine milijuna igrača diljem svijeta ubrzo nakon lansiranja. Kombinira ultra-popularnu igru Tamagotchi koja je prodana u više od 82 milijuna primjeraka na vrhuncu 1990-ih, s doge memom i predstavlja sve to u mobilnom formatu koji je dostupan prvim kripto igračima.

S PlayDoge, igrači mogu zarađivati $PLAY tokene brinući se o svom virtualnom dogeu i vodeći ga na 20 avantura inspiriranih video igrama. Igrači zatim mogu trošiti svoj $PLAY na nadogradnje u igri, dajući im još više prilika za zaradu više $PLAY.

Potražnja za $PLAY tokenom je ogromna tijekom PlayDoge pretprodaje jer samo igrači koji posjeduju tokene će se kvalificirati za nagrade. Pretprodaja je do sada prodala više od 5,35 milijuna dolara vrijednih $PLAY i nudi investitorima priliku da kupe po sniženoj cijeni od samo $0,00515. Još bolje, investitori u PlayDoge pretprodaji mogu stakati svoje tokene i zaraditi 110% APY nagrade.

PlayDoge su analitičari poput Jacoba 'Crypto' Buryja nazvali sljedećim 100x kriptom, i mislimo da bi mogao rasti još više nakon lansiranja. Ne propustite ovu priliku da kupite $PLAY prije nego što se pretprodaja rasproda.

Posjetite PlayDoge


Pepe Unchained

Pepe Unchained je još jedan uzbudljiv token koji kombinira popularni meme s visoko zahtjevnom korisnošću. Ovaj projekt gradi Layer-2 blockchain za Ethereum, sličan Baseu, Optimismu i Polygonu. Obećava obraditi transakcije 100x brže od Ethereuma i dramatično smanjiti naknade za korisnike, čineći ga potencijalnim središtem za budući razvoj meme kriptovaluta.

Pepe Unchained privlači investitore u svoj Layer-2 nudeći izuzetno visoke nagrade za staking za svoj $PEPU token. Tijekom pretprodaje, investitori mogu zaraditi 879% APY—a to je odličan način da napune svoje vreće i povećaju svoj potencijalni povrat kada $PEPU stigne na burze.

Potražnja za $PEPU tokenom je bila ogromna tijekom prvih 2 tjedna pretprodaje, s Pepe Unchained prodajući više od 2,1 milijun dolara vrijednih kriptovaluta. Analitičari poput Matthewa Perryja su hvalili Pepe Unchained, ističući svojim pratiteljima da bi to mogao biti najveći Layer-2 na Ethereumu do sada.

Trenutno, $PEPU je na prodaji po sniženoj cijeni od samo $0,0082267. Ovo je ogromna prilika koju investitori ne smiju propustiti—pridružite se pretprodaji i kupite $PEPU danas prije sljedećeg povećanja cijene.

Posjetite Pepe Unchained


OPZ

OPZ je novi, prvi te vrste decentralizirani kripto novčanik i decentralizirana burza koju pokreće AI. Uvodi više novih inovacija u način na koji korisnici pohranjuju i upravljaju svojom kriptom, što bi ga moglo učiniti jednim od najvažnijih projekata sljedećeg kripto bull runa.

S OPZ, korisnici dobivaju siguran i fleksibilan kripto novčanik s ugrađenim dApp preglednikom i token swapom. Sve je to spojeno s AI asistentom, koji može pomoći korisnicima u upravljanju njihovim investicijama, pronalaženju prilika za trgovanje i premještanju novca između njihovih novčanika uz najniže troškove. OPZ također stvara NFC karticu, koja će omogućiti vlasnicima $OPZ tokena povezivanje s dApps samo jednim dodirom.

Pretprodaja OPZ-a prikupila je više od 580,000 dolara u prodaji $OPZ tokena samo nekoliko dana nakon što je postala aktivna, pokazujući da su investitori uzbuđeni zbog potencijala novčanika. U ograničenom vremenu, rani investitori u OPZ pretprodaji mogu dobiti bonus na tokene kada kupe $OPZ. Također mogu stakati svoje tokene za do 97% APY.


Purple Brett

Purple Brett je jednostavna Solana meme kriptovaluta, ali s potencijalom za masivni rast nakon lansiranja. Ovaj token kombinira popularnost Brett-a—najveće meme kriptovalute na Ethereum Layer-2 mreži Base—s popularnošću Solana blockchaina za trgovanje meme kriptovalutama.

$PURRETT token Purple Brett-a već je lansiran na Solani i naveden je za trgovanje na centraliziranim burzama poput MEXC, Poloniexa, Bitgeta i drugih. U roku od nekoliko minuta nakon izlaska na tržište, $PURRETT je eksplodirao više od 150x prije nego što se naglo vratio na zemlju. U duhu popularnih meme kriptovaluta, mislimo da je taj početni skok bio samo zagrijavanje za ono što dolazi.

$PURRETT ima ultra-nisku tržišnu kapitalizaciju od samo 24,000 dolara, pa bi porast potražnje mogao poslati ovaj token raketno do mjeseca i dalje. Ovo je visokorizična, visokoprinosna meme kriptovaluta za koju mislimo da bi mogla donijeti masivne dobitke trgovcima koji su spremni izaći prije nego što njen skok propadne.


Base Dawgz

Base Dawgz je multichain meme kriptovaluta koja se lansira istovremeno na Base, Ethereum, Solana, Binance Smart Chain i Avalanche. Može "base jumpati" bez napora između mreža, omogućujući investitorima i trgovcima brzo premještanje vrijednosti kroz kripto ekosustav.

To ima velike implikacije za korisnost Base Dawgz-a, jer bi mogao postati jedan od najvažnijih tokena za interoperabilnost između chain-ova. Osim toga, multi-chain dizajn $DAWGZ tokena omogućuje mu da profitira od rasta bilo koje od ovih mreža—nije važno hoće li Solana nadmašiti Ethereum ili hoće li Base pobijediti Avalanche. Ako mislite da će kripto tržište u cjelini rasti, onda je razumno biti optimističan u vezi $DAWGZ.

Taj potencijal nije prošao nezapaženo od strane investitora. Pretprodaja Base Dawgz-a prodala je više od 2,3 milijuna dolara vrijednih $DAWGZ u prvim tjednima, impresivan početak za ICO. Base Dawgz je također delegirao svoje investitore da hypeaju token, obećavajući airdrop $DAWGZ tokena za svakoga tko podijeli sadržaj s Base Dawgz X računa.

$DAWGZ je sada na prodaji za samo $0,00581, po duboko sniženoj cijeni koja omogućuje ranim investitorima da osiguraju najveće dobitke nakon lansiranja. Cijena $DAWGZ će uskoro porasti, stoga ne čekajte da se pridružite Base Dawgz pretprodaji danas.

Posjetite Base Dawgz

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije