Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Hong Kongu

29-godišnji britanski bankar ubio dvije prostitutke, jednu 'čuvao' u kovčegu

Stan u Hong Kongu
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.11.2014.
u 10:11

Policajci su muškarca, za kojeg su kasnije ustvrdili da je 29-godišnjak britanski državljanin i koji radi u jednoj od najvećih svjetskih banaka, zatvorili iza rešetaka zbog sumnje za dvostruko ubojstvo.

Jedan britanski bankar u Hong Kongu, u stan je pozvao policiju te im pokazao dva leša prostitutki. Uhitili su ga zbog sumnje da je počinio dvostruko ubojstvo.

Žene su otkrivene na 31. katu u stanu u okrugu Wan Chai u Hong Kongu kod 29- godišnjeg Britanca čije ime nije objavljeno. Navodi se da je policiju pozvao upravo muškarac u čijem su se stanu nalazila tijela ubijenih žena, od kojih je jedno bilo u kovčegu u raspadajućem stanju. 

Na mjestu zločina pronađen je i nož. Policajci su muškarca, za kojeg su kasnije ustvrdili da je 29-godišnjak britanski državljanin i koji radi u jednoj od najvećih svjetskih banaka, zatvorili iza rešetaka zbog sumnje za dvostruko ubojstvo. 

"Možemo potvrditi da je u Hong Kongu uhićen muškarac britanskog državljanstva. U kontaktu smo s lokalnom policijom i spremni smo mu pružiti konzularnu pomoć', priopćili su iz britanskog ministarstva za vanjske poslove.

'Istražujemo ubojstva u distriktu Wan Chai u Hong Kongu, koje se dogodilo u sitne sate 1. studenog, u kojem je ubijen žena stara između 25 i 30 godina. U stanu je pronađeno mrtvo tijelo još jedne žene', priopćila je policija, piše Telegraph. 

>>Optuženi: Samo želim da se utvrdi istina

>>Išla je u minus da bi mu dala novac. Kada je ubio Silvanu, uništio je i mene

Komentara 5

JO
johnxxx
15:17 03.11.2014.

Ovaj bankar je savjetovao Hrvatsku Vladu u vezi monetizacije autocesta.

DU
Deleted user
02:01 03.11.2014.

Kaj kovcheg znachi na hrvatskoml?

AA
aabbcc
14:48 02.11.2014.

Tesko zivu glavu da izvuce, jer takve stvari nisu dozvoljene u diktatorskom komunizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije