Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Hong Kongu
Povratak na članak

29-godišnji britanski bankar ubio dvije prostitutke, jednu 'čuvao' u kovčegu

Policajci su muškarca, za kojeg su kasnije ustvrdili da je 29-godišnjak britanski državljanin i koji radi u jednoj od najvećih svjetskih banaka, zatvorili iza rešetaka zbog sumnje za dvostruko ubojstvo.

Komentari 5

JO
johnxxx
15:17 03.11.2014.

Ovaj bankar je savjetovao Hrvatsku Vladu u vezi monetizacije autocesta.

VL
DU
Deleted user
02:01 03.11.2014.

Kaj kovcheg znachi na hrvatskoml?

VL
AA
aabbcc
14:48 02.11.2014.

Tesko zivu glavu da izvuce, jer takve stvari nisu dozvoljene u diktatorskom komunizmu.

VL
XA
xaron
19:45 02.11.2014.

Pa ni ostali bankari nisu ništa bolji. Jest da ne drže ubijene prostitutke u sanducima, nego ih pune tuđom lovom.

VL
ML
Mlad75
10:44 02.11.2014.

Naivac britanski...kinezi odmah prvog strpaju u zatvor pa se ti onda vadi....sta nije malo glupo da prijavi sam sebe, a isto tako ako je les i raspadnutom stanju znaci da je ubijena puno prije....Uglavnom bankar bi mogao najebat niti kriv ni duzan ipak je to komunizam...cim si sa zapada odmah si kriv...komunisti su svugdje isti, i nasa novinarka je vec donijela presudu vidi se da zivi u komunistickoj Hrvatskoj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.