Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK

Na istoj cesti u dvjema različitim nesrećama poginulo troje ljudi

Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.08.2018.
u 09:03

Vozač koji je upravljao motorom udario je u brdo, što je rezultiralo smrću mlade djevojke

Dvije različite tragične prometne nesreće dogodile su se u Dubrovniku na istoj cesti i usmrtile troje ljudi.

Prva nesreća dogodila se noćas na državnoj cesti D-8, na predjelu Ratac kod Dubrovnika. Smrtno je stradala 17-godišnjakinja, priopćila je u ponedjeljak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Do prometne nesreće došlo je kada je vozačica motocikla dubrovačkih registracijskih oznaka, na kojem su se nalazile dvije sedamnaestogodišnje djevojke, krećući se u smjeru Dubrovnika, izgubila nadzor nad motociklom, prešla na suprotni kolnički trak i prednjim dijelom udarila u betonski rubnjak, a potom u brdo s iste strane kolnika.

U nesreći je na mjestu događaja smrtno stradala jedna od sudionica, hrvatska državljanka, dok je druga zadobila teške tjelesne ozljede te je zbrinuta u dubrovačkoj bolnici.

Druga nesreća dogodila se u ponedjeljak ujutro također na državnoj cesti D-8 u mjestu Komin. 

U nesreći su sudjelovala dva osobna vozila – jedno vozilo nacionalne oznake BiH, a drugo makarske registarske oznake. Vozači oba vozila smrtno su stradala.

Očevid je u tijeku, a promet tom dionicom odvija se jednim prometnim trakom uz regulaciju policijskih službenika.

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
09:00 20.08.2018.

nije upravljao vozač već vozačica, isto 17 godina, izgubila nadzor i udarila u rubnjak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije