Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj Dubrovnika

Motociklist sletio s ceste, motor se zapalio, vozač poginuo

mup
Ivo Cagalj/PIXSELL
17.08.2018.
u 23:54

Na mjesto nesreće upućena su tri vatrogasna vozila i jedno manje vozilo, te hitna pomoć i policija.

Teška prometna nesreća dogodila se u petak oko 19 sati i 50 minuta na kolniku nerazvrstane ceste u Prijevoru gdje je, vozeći  iz smjera Mokošice prema Dubrovniku, motociklist zbog još neutvrđenih okolnosti sletio s puta, uslijed čega se motor zapalio, a vozač je poginuo.

Prema neslužbenim informacijama život je izgubio 61- godišnji muškarac. Na mjesto nesreće upućena su tri vatrogasna vozila i jedno manje vozilo, te hitna pomoć i policija.

Do nesreće je došlo kada je motociklist, koji se kretao iz smjera Nove Mokošice u smjeru Komolca, u prolasku kroz naseljeno mjesto Prijevor, po ulaskom u vozaču lijevi nepregledni zavoj, iz zasad neutvrđenih razloga, nastavio kretati pravo i udario u rubni dio kolnika.

Nakon toga nastavio je nekontrolirano voziti i na kraju je udario u razdjeljnu kutiju od električnih instalacija, te je motociklist, zajedno sa svojim motociklom, pao u provaliju i poginuo.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Irmamosna
Irmamosna
01:47 18.08.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije