Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naljutio se

Volpi izlazi iz Pro Recca, Primorje i Rijeka zbrinuti!

'17.02.2012., Rijeka - Novi vlasnik HNK Rijeke Gabrielle Volpi i njegov suradnik Damir Miskovic Miske stigli su na stadion Kantrida. Volpi u drustvu Luciana Susnja. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
'Goran Kovacic/PIXSELL'
16.07.2012.
u 11:00

Volpi nije čovjek koji će ostavljati repove. Ono što je dogovorio i obećao, to će i ispuniti, kaže Roje, sportski direktor Primorja

Gabriele Volpi odriče se naslova počasnog predsjednika Pro Recca, a njegovi sinovi Simone i Matteo više neće biti na dužnosti predsjednika i dopredsjednika Pro Recca. Volpijevi se, dakle, povlače iz vaterpola, a tu su odluku donijeli zbog nezadovoljstva ponašanjem Lena (zastrašivanje i prijetnje klubovima), talijanskog plivačkog saveza, ali i neprijateljskog odnosa ostalih talijanskih i većine europskih klubova prema Pro Reccu i ideji europske superlige.

U priopćenju koje prenose talijanski mediji piše također da se nizozemska fondacija Social sport, preko koje je financiran Pro Recco, povlači iz vaterpola, kako talijanskog tako i europskog. Što će to značiti za Volpijeva ulaganja u riječko Primorje i HNK Rijeku nije posve jasno, no dosad su i ona uglavnom bila pod kapom nizozemske fondacije Social Sport.

Zoran Roje, sportski direktor Primorja, smatra da se barem za sljedeću godinu ništa neće promijeniti:

– Volpi nije čovjek koji će ostavljati repove. Ono što je dogovorio i obećao, to će i ispuniti. Ulaganja u HNK Rijeku sasvim su izvan ovoga, Primorje je za sljedeću sezonu osigurano, a poslije ćemo vidjeti. U svakom slučaju, Volpijevo povlačenje veliki je udarac za vaterpolo. On je čovjek koji je volio taj sport, koji je uložio veliki novac u taj sport i normalno da je htio da Pro Recco igra u kvalitetnijoj europskoj ligi, da ima puno više jakih utakmica, više gledatelja, više televizijskih prijenosa pa time i više ulagača – kazao je Roje koji ljetovanje umjesto na prenapučenoj jadranskoj obali provodi na Platku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije