Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA LIGA

Jug se poigrao s Mladosti i pobijedio čak 15:9

Jug CO
Grgo Jelavic/PIXSELL
30.10.2015.
u 22:27

Jugaši su furiozno krenuli, dobivši prvu četvrtinu sa 5:0 i tu je bio kraj

U derbiju 5. kola regionalne vaterpolske lige Jug CO u Dubrovniku lakoćom svladao zagrebačku Mladost sa 15:9  (5:0, 4:2, 4:4, 2:3).

Jugaši su furiozno krenuli, dobivši prvu četvrtinu sa 5:0. Mladost je prvi gol zabila tek nakon 10 minuta i 30 sekundi igre, a na polovici utakmice domaćini su imali velikih sedam pogodaka prednosti. Kod Juga najefikasniji je bio Maro Joković sa 3 gola, dok je Mladost predvodio Andrija Bašić, također sa 3 pogotka.

Rezultati:

Jug CO - Mladost 15-9

Mornar BS - Vojvodina 10-3

Jadran HN  - Primorje EB  9-16

Partizan - Crvena zvezda 15-3

POŠK - Radnički  7-7

Vodeći je Jug CO sa 15 bodova, riječko Primorje EB ima 12 (uz utakmicu manje), a slijede Jadran Herceg-Novi sa 12, Partizan ima 10, Mornar BS 6 (uz utakmicu manje), Crvena Zvezda 6, sedma je Mladost sa 4 (uz utakmicu manje) , POŠK i Radnički imaju po 1 bod, a posljednja Vojvodina je bez bodova.

>> Jug - Mladost najjači je vaterpolski finale svijeta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije