Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEN

Mladost i POŠK prošli u drugi krug Europskom kupu

Mladost - POŠK
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
16.10.2016.
u 13:38

Zagrepčani su osvojili prvo mjesto na turniru u francuskom Aix-en-Provenceu, a Splićani su kao domaćini turnira prošli dalje kao drugoplasirani

Vaterpolisti splitskog POŠK-a i zagrebačke Mladosti plasirali su se u drugi krug natjecanja u LEN Europskom kupu, tako što su Zagrepčani osvojili prvo mjesto na turniru u francuskom Aix-en-Provenceu, dok su Splićani kao domaćini turnira prošli dalje kao drugoplasirani. 

Mladost je nakon pobjeda nad domaćinom (9:6) i neodlučenim ishodom protiv Montepelliera (9:9), posljednjeg dana natjecanja svladala ruski Šturm 2002 s 15:6. Uz 'mladostaše' u drugi krug su prošli i domaćini Pays d'Aix Natation.

U Splitu su na turniru sudjelovale samo tri momčadi pa je POŠK-u za prolaz dalje dovoljna bila i pobjeda nad njemačkim Bayerom 14:7, ostvarena u subotu. U nedjeljnom dvoboju mađarski Ferencvaros svladao je POŠK s 13:12 i osvojio prvo mjesto.

S turnira skupine C, koji je odigran u Košicama u drugi krug natjecanja prošli su talijanski Canottieri i mađarski BVSC-Zuglo, dok su prva dva mjesta na turniru u Napulju osvojili domaći Posillipo i španjolska CN Terrassa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije