Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MELEM ZA OČI

Hrvatski vaterpolisti istesani poput grčkih bogova

Vaterpolo
Foto: HVS
1/9
02.07.2014.
u 09:33

– Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku – poruka je navijačima

Hrvatski vaterpolski reprezentativci pravo su osvježenje u vrućim ljetnim danima. Savršeno građeni ljepotani u centru su pozornosti gdje god se pojave, a posljednjih dana na pripremama u Rijeci njihovi su naporni treninzi pravi melem za oči brojnih znatiželjnika. Barakude se pripremaju za Europsko prvenstvo koje se u Budimpešti igra od 13. – 27. srpnja.

“U tijeku smo završnih priprema pred odlazak u Atenu na još jedan pripremni turnir te skorašnje Europsko prvenstvo. Posljednjih se dana u Rijeci i Opatiji osjećamo sjajno iako su treninzi naporni i zahtjevni, a podrška naših navijača zaista je dobar poticaj da dajemo sve od sebe i pokušamo ostvariti što bolji rezultat u Budimpešti”, izjavio je Luka Bukić.

Zgodni vaterpolisti posljednjih su dana odradili brojna snimanja za medije, a njihovi uobičajeni kondicijski treninzi, pod vodstvom jednog od najboljih kondicijskih trenera današnjice Pere Kuterovca, atraktivni su za brojne fanove s kojima su podijelili i nekoliko fotografija snimljenih na bazenu Kantrida.

Foto: HVS

“Pozivamo sve ljubitelje vaterpola da nas dođu podržati u Mađarsku koja je zaista blizu. Igrati za domovinu poseban je osjećaj i odgovornost, a želja za osvajanjem novih medalja u nama je veća nego ikad”, izjavio je reprezentativac Anđelo Šetka.

Vaterpolisti su nedavno zajedno s navijačima snimili kampanju "Hvala Vam", a ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyju.

Dokumentarni serijal Barakude kreće 6. srpnja na Novoj TV i emitira se u pet nastavaka. Kroz seriju gledatelji Nove TV imaju priliku hrvatske vaterpolske reprezentativce upoznati iz dosad neviđenog kuta, od kućnog ogrtača, ljubavi, bazena, neočekivanih poraza, prijateljstva, teških treninga, do pobjedničkog postolja.

>> Vaterpolisti, zar nije bilo za broj većih kupaćih gaća?

Komentara 2

MA
Markocrooo
14:11 02.07.2014.

kad će im homoseksualsi prestat radit pr onda ću ih počet gledat

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
14:33 02.07.2014.

ajme meni što su lipi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije