Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvoje lice zvuči poznato

Saša Lozar u srebrnom kombinezonu kao Jelena Rozga

tlzp
Foto: Nova TV
1/10
23.09.2015.
u 12:39

– Definitivno najveći izazov kod ovoga nastupa bit će mi vokalno se približiti Jeleni Rozgi – kazao je Saša kojega ćemo gledati u liku Jelene Rozge, a pjevat će njezinu pjesmu 'Nirvana"

Dvije epizode su već iza nas, a Saša je svojim nevjerojatnim transformacijama osvojio srca publike diljem zemlje. U prvoj emisiji odnio je pobjedu kao Maja Blagdan s pjesmom Sveta ljubav, u drugoj je ostavio gledatelje bez daha transformacijom u Etona Johna, a ono što slijedi ove nedjelje svakako vrijedi pogledati.

– Definitivno najveći izazov kod ovoga nastupa bit će mi vokalno se približiti Jeleni Rozgi – kazao je Saša kojega ćemo gledati u liku Jelene Rozge, a pjevat će njezin hit ''Nirvana".

Sasvim je neminovno da će Sašin nastup biti popraćen ovacijama, a u prilog tome ide i komentar Tome in der Mühlena koji će mu poručiti: "Mislim da ti zbilja nakon ovoga možeš razmišljati o promjeni stila karijere!"

– Nešto sam se malo pobunio na početku, ali sad mogu reći "hvala gljivo" –  zaključio je Saša, a o čemu je točno riječ, gledatelji će imati priliku saznati već u nedjelju.

Osim Saše, zahtjevan zadatak imat će i njegov kolega Luka Bulić kojemu je gljiva u prošloj epizodi kao pobjedniku zadala transformaciju u jednu od najvećih diva – Celine Dion. Tako će Luka izvesti najveću baladu 90-ih godina, ljubavnu pjesmu iz filma Titanik ''My heart will go on''. – Celine Dion velik je zalogaj. Ja ne znam kako od Massima postati Celine Dion, osim što ona isto radi rukom. Zbilja zahtjevno! – našao je Luka poveznicu između Massima i Celine Dion.

Osim Luke, i Renata Sabljak imat će za zadatak utjeloviti glazbenu divu. S pjesmom ''I wanna dance with somebody'' transformirat će se u Whitney Houston. Ivana Marić bit će Gwen Stefani, a Ivan Šarić ići će na tamnjenje kože kako bi mogao utjeloviti legendarnog Boba Marleya s pjesmom ''No woman, no cry''.  Transformaciji u suprotan spol bit će podvrgnuti i Maja Šuput kao Robin Thicke,  Dušan Bućan kao Meghan Trainor, a Maju Posavec očekuje transformacija u Milu Kekina iz grupe Hladno pivo.

Ne propustite treću epizodu showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

>>Ivan Šarić kao Banderas oduševio članice žirija Sandru i Milu

>>'Supruga mi kaže da imam bolje noge od nje pa ću biti dobra žena'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije