Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđena transformacija

Nastup koji će podići razinu adrenalina: Maja Posavec kao Mile Kekin

tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/10
25.09.2015.
u 12:01

-Znam Milu Kekina, ali zapravo ga nikad nisam promatrala kao osobu koju bih mogla imitirati. Najveći vokalni izazov je ne pjevati!- zaključila je Maja koja i privatno sluša Hladno pivo

Neupitan je talent pjevačice Maje Posavec, koja ga već dva puta potvrdila u showu Tvoje lice zvuči poznato.

U prvoj emisiji Maja je iznenadila gledatelje izvrsnom transformacijom u Sanju Doležal, a u drugoj izvela je hit pjesmu grupe Jackson 5 te joj je Sandra Bagarić za taj nastup rekla kako je bio najslađi do sada. Ove nedjelje Maju ćemo vidjeti u nešto zahtjevnijoj ulozi, a energiju će podići transformacijom u frontmena grupe Hladno pivo, Milu Kekina.

-Znam Milu Kekina, ali zapravo ga nikad nisam promatrala kao osobu koju bih mogla imitirati. Najveći vokalni izazov je ne pjevati!-  zaključila je Maja te dodala kako i privatno sluša Hladno pivo, a nastupit će s pjesmom Zimmer fraj.

-Ta mi je pjesma jako zabavna i ta vrsta muzika mi diže raspoloženje. To je jedna zapravo vječna pjesma- kaže Maja.

Ivana Marić najavila je vrhunski nastup. Gledatelji će imati priliku vidjeti je u liku Gwen Stefani s pjesmom What you waiting for.  -Bit ću jedna fenomenalna, snažna, karizmatična žena. Pratim njezin rad i ona je jedna od rijetkih koje volim- priznala je Ivana te dodala: „Ja se stvarno budim i liježem u krevet misleći na Gwen i na ovu pjesmu i mislim da će se to osjetiti.“

Pridruženi član žirija u trećoj epizodi bit će Davor Gobac, koji je čak bio imitiran u prošloj sezoni. U nedjelju nas očekuju nove transformacije pa ćemo tako Dušana Bućana gledati ponovno u ženskom liku, a utjelovit će Meghan Trainor s pjesmom All about that bass. Maja Šuput postat će macho muškarac Robin Thicke, a plesačice će zavoditi s pjesmom Blurred lines. Zasigurno upečatljiv nastup izvest će Saša Lozar kao Jelena Rozga s pjesmom Nirvana, dok će glazbene dive utjelovit Luka Bulić kao Celine Dion s pjesmom My heart will go on i Renata Sabljak kao Whitney Houston s pjesmom I wanna dance with somebody. Ivan Šarić neće mijenjati spol, ali boju kože hoće, a kako će izgledati njegova transformacija u Boba Marleya s hitom No woman, no cry ostaje nam vidjeti.

Ne propustite sjajne transformacije i uzbudljive nastupe ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

>>Ivan Šarić kao Banderas oduševio članice žirija Sandru i Milu

>>Saša Lozar u srebrnom kombinezonu kao Jelena Rozga

Komentara 2

GR
grodar
12:26 27.09.2015.

Tko to gleda? Njihove obitelji, mozda

KR
kruti2
12:44 25.09.2015.

taj bre mile-jna oficir mi se gadi,fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije