Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri, dva, jedan – kuhaj!

Gretić izbacio Špičeka sa seta!

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL televizija
1/4
15.04.2015.
u 23:10

Loša Ivanina juha je samo kap u moru nespretno skuhanih i serviranih jela žutog tima koji je večeras bio lošiji od protivnika

Iako su kandidati showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ večeras kuhali tri naizgled jednostavna recepta – bistru, gustu i krem juhu, žiri im ni danas nije ostao dužan pa su odabrane namirnice morali zamijeniti s kolegama iz protivničkog tima. Za kuhanje su imali sat i trideset minuta. Neki su se ipak uspjeli izvući i okrenuti smicalicu u svoju korist pa je tako Martina uspjela toliko oduševiti Špičeka da joj je darovao svoju sretnu mašnicu koja mu je krasila pregaču. Razveselio je Martinu, ali je, komentirajući kako se ponaša u kuhinji, naljutio Gretića koji ga je izbacio sa seta i njegovo mjesto u žiriju prepustio njegovu sinu, priopćila je RTL Televizija.

On je umjesto tate probao Ivanino jelo, a taj trenutak neće tako brzo zaboraviti – naime, nakon kušanja morao je popiti dvije velike čaše vode kako bi mu iz usta nestao okus njezina gastro remek-djela.

– Djeca ne vole takve stvari. I moj Stipe bi tako reagirao baš kao i mali Špiček – rekla je Ivana. – Nije mi bila fina juha. Da je ja ocjenjujem, dao bih joj četiri – zaključio je Ivek.

Loša Ivanina juha samo je kap u moru nespretno skuhanih i serviranih jela žutog tima koji je večeras bio lošiji od protivnika.

– Podignuli smo se s ocjenama jer se njima danas dogodio dan kakav je nama bio u ponedjeljak. Nije im išlo, Tomislav je bio nekako bezvoljan, posložila im se takva energija i na kraju nije dobro ispalo – rekla je Martina, kapetanica crvenog tima koji je, s njom na čelu, večeras zaradio 173 boda. Žutom su timu sve lađe potonule i dan su završili s ukupno 150 bodova i zaradili ulaznicu za troboj. Hoće li se sutra spasiti? Doznajte u 21 sat na RTL televiziji!

>> Egzotika u kuhinji: NLO namirnice i rižot s pijeskom

>> Tom Gretić educira: Znate li kako je tava evoluirala u pećnicu?

Komentara 7

TH
than
01:30 16.04.2015.

Iskreno. Masterchef mi je bio bolji, ali kako je konzum postao sponzor ove sezone, sve se pretvorilo u obicnu reklamu. Da ne pisem o vinima iz Belja i svemu ostalome. Jako lose. Mozda voditelji i nisu krivi, jer ocigledno sponzor diktira sve. Trenutno je ovo 'tri,dva, jedan...' daleko bolji show i zanimljiviji.

TR
Trnjanec
10:45 16.04.2015.

Simpatična emisija. Masterchef je ove sezone katastrofa - svuda reklame, žiri antipatičan, prostor tmuran i leden.

TN
True_neutral
08:38 16.04.2015.

Serija uopće nije loša. A nisu ni vina iz Belja od nedavno ;) Al nije jasno, kao i na većini naslova na ovim portalima, kakve veze ima naslov s tekstom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije