Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo

Nikša Marinović: Ne bojim se ljubavi i ne izbjegavam veze

'SONY DSC'
''
16.04.2011.
u 09:45

Glumca smo uhvatili na setu serije "Pod sretnom zvijezdom" u kojoj igra ukočenog i usamljenog profesora Adama i postavili mu nekoliko pitanja.

Samozatajnoga glumca Nikšu Marinovića uhvatili smo na setu serije "Pod sretnom zvijezdom" u kojoj igra ukočenog i usamljenog profesora Adama i postavili mu nekoliko pitanja.

Koja je sličnost između vas i lika Adama?

– I ja sam samac, ali za razliku od njega ne bojim se ljubavi i ne izbjegavam veze. No, više je razlika, jer, primjerice, ja imam mačku, a on nema ni to.

Šira javnost upoznala vas je u ulozi fratra u "Dolini sunca". Koliko vam je važna duhovnost u privatnom životu?

– Pa na neki način još istražujem duhovnost, ali težim prema duhovnom uzvišenju na puno razina, posebice u odnosu s ljudima.

Koja bi bila vaša uloga snova?

– Mefisto. Nekako sam glumački svrstan na pozitivnu stranu, a kroz Mefista bih rado istražio sve slojeve zla i dokazao sam sebi i drugima da i negativno mogu jednako dobro glumački interpretirati.

Rođeni ste u Dubrovniku?

– Roditelji su mi iz Ploča, a u Dubrovniku sam samo slučajno rođen, pa nisam vezan uz taj grad. Vezan sam uz Šipan, odakle mi je baka. Ondje nema elitnog turizma i to je mjesto na kojem se mogu potpuno odmoriti od svega.

Ne bih pristao na sudjelovanje u "Plesu sa zvijezdama" jer lošeplešem, a ni u "Zvijezde pjevaju" jer iprivatno stalno pjevam i sviram. Moj rokerski alter ego je Rokambol, a već sam dobio i glazbene nagrade.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije