Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnik 12 nagrada Emmy® uključujući i nagradu za najbolju dramsku seriju

Igra prijestolja - kompletna 5. sezona na Blu-rayu

igra prijestolja
Foto: PR
1/5
15.04.2016.
u 15:30

Dostupna od 18. travnja 2016.

Svjetski TV fenomen se vratio rušeći nove rekorde. Dobitnik 12 nagrada Emmy (najviše što je neka serija ikada osvojila tijekom jedne godine) i ponosni vlasnik Guinnessovog rekorda za simultano emitiranje TV serije (istovremeno u 173 države svijeta). Igre prijestolja su jače nego ikad, a fanovi uz početak nove 6. sezone, konačno mogu uživati u četverostrukom Blu-ray izdanju legendarne 5. sezone. Blu-ray sadrži svih 10 epizoda, kao i ekskluzivni bonus sadržaj i poseban dodatak koji objašnjava zbivanja iz građanskog rata Targaryenovih, znanog i kao Ples Zmajeva.

Blu-ray ekskluzivni dodaci:

PLES ZMAJEVA - Priča o Zelenima i Crnima, ratu između Targaryen klanova koji je pokrenuo propast zmajeva. Komentari znamenitih likova iz prošlih sezona.

OPIS EPIZODE: MOTHER´S MERCY - Od piščeve sobe do uzbudljivih vizualnih efekata. Pogledajte što je prethodilo stvaranju "Mother´s Mercy", epizode koju fanovi ne prestaju komentirati.

PRAVA POVIJEST IGARA PRIJESTOLJA - Otkrijte kako povjesničari, zajedno sa R.R. Martinom, istražuju stvarna, povijesna zbivanja tijekom Ratova dviju ruža.

VODIČ KROZ EPIZODE - Sadržaj koji će vam omogućiti informacije o likovima, lokacijama kao i druge važne činjenice.

POVIJEST I ZNANJE - Upoznajte mitologiju Westerosa i Essosa iz perspektive samih likova.

JEDAN DAN U ŽIVOTU - Tri države, stotine članova filmske ekipe tijekom jednog epskog dana. Upoznajte tijek produkcije 5. sezone.

NOVI LIKOVI/NOVE LOKACIJE - Istražite nove zajednice, kulture i lokacije iz 5. sezone.

AUDIO KOMENTARI - 12 audio komentara uključujući Davida Benioffa, D.B. Weissa, Petera Dinklagea, Lene Headey, Kita Haringtona, Maisie Williams, Nikolaja Costera-Waldaua, Natalie Dormer, Gwendoline Christie i drugih.

IZBAČENE SCENE

Najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski TV fenomen, Igra prijestolja ostaje nenadmašan hit, čemu svjedoči i 12 osvojenih nagrada Emmy, što predstavlja najviše nagrada koje je osvojila neka serija u godini dana.

Nova sezona započinje borbom za prevlast između Westerosa i Essosa. U Castle Blacku, Jon Snow očajnički pokušava napraviti balans među preostalim članovima Noćne straže i novopridošlim vojnicima Stannisa Baratheona, samoproglašenog kralja Westerosa. U međuvremenu, Cersei se žestoko bori kako bi očuvala stečenu moć u Kraljevu grudobranu, a Jaime se uputi u tajnu misiju. Arya pak pokušava pronaći starog prijatelja dok odbjegli Tyrion pronalazi novi smisao života. Dok se opasnost prikrada iz Meereena, Daenerys Targaryen spoznaje da zadržavanje grada nosi i nove velike žrtve.

Ova sezona donosi još eksplozivnije scene, a obećanje da „zima dolazi“ postaje zloslutnije nego ikada dosad.

Istovremeno, Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, VI. sezone kultne HBO serije „Igra prijestolja“ koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu. Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20.00h.

Od 25. travnja do 24. svibnja prva epizoda hit-serije Igra prijestolja VI bit će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije