Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijani u deliriju

Časna sestra Cristina pobijedila, emisiju zaključila molitvom Oče naš

Časna sestra Cristina Scuccia
Foto: Andrea Raffin/KIKA/PIXSELL
1/10
06.06.2014.
u 10:22

Nakon proglašenja pobjednika, časna sestra Cristina zatražila je od svih prisutnih u dvorani da zajedno s njom izrecitiraju Oče naš.

Časna sestra Cristina pobjednica je ovogodišnjeg natječaja pjevača The Voice na talijanskoj televiziji RAI.

Sinoć je u finalnom takmičenju tog talent-showa časna sestra Cristina pobijedila ostalo troje finalista. Nakon proglašenja pobjednika, časna sestra Cristina zatražila je od svih prisutnih u dvorani da zajedno s njom izrecitiraju Oče naš.

Takav završetak programa The Voice nije nitko očekivao. Cristina Scuccia, časna sestra, rođena je prije 25 godina u mjestu Comiso, pokraj Raguse na Siciliji, koje je osamdesetih godina postalo poznato zbog američke baze s nuklearnim raketama.

Njezin „trener“ na tom takmičenju pjevača bio je talijanski reper J-Ax. U finalu su bili još Tommaso Pini iz Firence kojem je „coach“ bila Raffaella Carrà, zatim Giorgia Pino iz Leccea koju je vodila pjevačica Noemi i Giacomo Voli iz mjesta Correggio, kojeg je vodio talijanski roker Piero Pelù.

Časna sestra Cristina Scuccia počela je pjevati sa 14 godina i išla je u Akademiju za spektakl u Cataniji, na Siciliji, te je i na trgovima svirala sa svojim bandom. Kaže kako je nakon krizme osjetila poziv Gospodina i otišla u školu časnih sestara u kojoj se uči pjevanje.

Trebala je nastupiti i pred papom, ali je uganula nogu. Nije otišla na Trg sv. Petra, ali je odlučila postati časnom sestrom. Otišla je najprije u Brazil pomagati djeci, a onda se vratila u samostan u Milano. Nastavila je pjevati i onda se 19. ožujka ove godine prijavila na natječaj za sudjelovanje u emisiji The Voice, na kojem je sinoć pobijedila sa 62% glasova gledatelja koji su glasovali SMS-porukama.

>>Časna sestra bacila publiku u delirij duetom s Kylie! Poslušajte kako zvuče

>>Časna sestra Cristina ponovno 'rasturila' u showu The Voice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije