Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talent show

Časna sestra bacila publiku u delirij duetom s Kylie! Poslušajte kako zvuče

časna sestra
Foto: Youtube
1/2
09.05.2014.
u 11:00

Časna Cristina probija se tjednima iz emisije u emisiju i sada se mnogi nadaju da bi mogla doći i do finala koji će se održati u lipnju

Časna sestra Cristina Scuccia i australska pop-pjevačica Kylie Minogue zajedno su na pozornici izvele pjesmu “What a Feeling” iz filma "Flashdance". U dvorani je nastao pravi delirij, a milijuni gledatelja SMS-ovima su poduprli časnu sestru Cristinu u njezinu natjecanju u emisiji The Voice za nove pjevačke talente, koja se prikazuje na talijanskoj radiotelevizijskoj kući RAI.

Časna Cristina probija se tjednima iz emisije u emisiju i sada se mnogi nadaju da bi mogla doći i do finala koji će se održati u lipnju. Unaprijed se znalo da će u emisiji u srijedu gostovati Kylie Minogue, ali da će njih dvije izvesti pravi spektakl, nije se moglo predvidjeti. Sestra Cristina osvojila je i Ameriku, pa joj je New York Times u svom međunarodnom izdanju posvetio tekst na prvoj stranici. Cristina Scuccia krenula je, zapravo, iz jedne škole časnih sestara u kojoj se uči pjevanje i trebala je nastupiti i pred Papom, ali je uganula nogu. Nije otišla na Trg sv. Petra, ali je odlučila postati časnom sestrom. Otišla je najprije u Brazil pomagati djeci, a onda se vratila u samostan u Milano.

Nastavila je pjevati i potom se 19. ožujka ove godine prijavila na natječaj za sudjelovanje u emisiji The Voice. Cristina je kao neka talijanska verzija Whoopi Goldberg u filmu "Redovnice nastupaju". Zanimljivo je i da su se svi poznati pjevači, između ostalih i Raffaella Carra, ponudili da upravo Cristini budu mentori, a ona je za svog “trenera” izabrala talijanskog repera J-Axa. Sestra Cristina nastavlja sudjelovati u showu, a dio njezina uspjeha pripisuje se i pozitivnom učinku koji širi papa Franjo

>>Časna sestra Cristina ponovno 'rasturila' u showu The Voice

Komentara 25

AL
Alkana
13:32 09.05.2014.

Ne vidim tu nikakvo rasturanje nego obično pjevanje, ništa posebno. Sestra je inače odlična i podržavam ju što je odlučila družiti se s ostalim narodom umjesto da čuči samo u svojoj samostanskoj sobici. Ne vidim u tome ništa loše, dapače.. I isus se je družio i sa grešnicima i preljubnicomj jer je i sam rekao da je došao na svijet upravo zbog takvih.

DU
Deleted user
18:16 09.05.2014.

Niti je ovo pjesma "What a feeling", niti je duet (5 osoba na bini)!!! Bravo VL, svaki dan ste sve bolji.

SE
sestrićna
11:14 09.05.2014.

eh kad bivše metal rockerice odu u časne onda dobijemo ovo :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije