Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO PORAZ

Federer: Čilić je odigrao fantastično

Marin Čilić - Roger Federer
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.09.2014.
u 09:24

- Jednostavno, Marin je odigrao fantastično. Ovo nije bio moj najbolji dan, ali nisam mogao puno toga napraviti - rekao je Federer i pohvalio Čilićev servis.

Roger Federer nije imao zamjerki nakon što ga je Marin Čilić s 3:0 u setovima poslao kući u polufinalu US Opena.

- Jednostavno, Marin je odigrao fantastično. Ovo nije bio moj najbolji dan, ali nisam mogao puno toga napraviti - rekao je Federer pa pohvalio Čilićev servis.

- Kada je trebalo, Marin je servirao sjajno. Svaka mu čast, odigrao je nevjerojatno.

Čiliću je to bila prva pobjeda u šest susreta s vjerojatno najboljim tenisačem u povijesti.

- Bio je nezaustavljiv. Nisam mu se uspio približiti i narušiti mu koncentraciju, nisam mu uspio ući u glavu. Vjerujem da ću jako brzo zaboraviti ovaj meč - rekao je Federer.

>> Ivanišević: Ponosan sam, kao da sam gledao sebe...

Komentara 6

Avatar flegmatik
flegmatik
09:46 07.09.2014.

Da li se jos nekom cini da je nacin na koji se svrstavaju komentari na vecernjaku potpuno pogresan? Prikazuje se samo tri najpopularnija komentara, a popularnost se stjece, kako mi se cini, skupljanjem kliktaja na komentar - bilo da jee ocjena pozitivna ili negativna. Tako da jednostavno ... onaj koji prvi komentira ostaje na vrhu komentara dok god je clanak objavljen. Postoji naravno mehanizam vidjeti ostale komentare. Klinki "najnoviji", pa onda klikni "svi komentari", ali previse je to da se ijedan komentar koji u pocetku nije medju najpopularnijim vine medju njih. Potpuno pogresno i nepromisljeno.

Avatar whitesox
whitesox
09:56 07.09.2014.

Marin nije od jučer!nakupio je i on iskustva!novi trener Goran čini čudo!samo tako dečki!

ZG
zorbas.grk
10:11 07.09.2014.

bravo mali .... još takvog tenisa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije