Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP STUTTGART

Ćorić doživio debakl, Troicki ga je izbacio za samo 46 minuta

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
09.06.2015.
u 12:52

Bilo je 6:2, 6:0 za tenisača iz Srbije

Borna Ćorić nije napravio prijelaz na travnatu podlogu na najbolji način pa je u Stuttgartu za svega 46 minuta igre ispao u prvom kolu. Bolji je sa 6:2, 6:0 bio Srbin Viktor Troicki.

Tako je to u "velikom" tenisu i jasno je da Borna mora mnogo toga još naučiti, odosno iskusiti. Jer, iskustvom se ovakvi detalji lako mogu nadići pa se ni ovakvi porazi neće u budućnosti događati.

Nanizao je nekoliko velikih uspjeha u Roland Garrosu i pripreme za Wimbledon nisu samim time prošle najbolje jer još uvijek 18-godišnji tenisač treba vremena za prilagodbu. Pa je tako Troicki već u četvrtom gemu stigao do breaka i do kraja meča ostavio našeg tenisača na jednom gemu, kad je smanjio na 2:4. Uslijedio je raspad sistema nakon toga.

Još poraznije za inače agresivnog Ćorića jest činjenica da je Troicki u cijelom meču ispustio samo tri poena na prvom servisu i dva na drugom, a pritom osvojio pet od osam break prilika.

>> 'Federer uopće nije tako fin, a on i Đoković se ne podnose'

>> Borna Ćorić propustio 11 break-lopti i ostao bez prvog finala u karijeri!

Komentara 12

PE
peugeot
15:43 09.06.2015.

Samo za 46 minuta ? Stvarno ? Samo ga vi nastavite "okivati u zvijezde", mali ce daleko dogurati !

PE
peugeot
12:58 09.06.2015.

Kako sad to Dezelicu ?! Zar Vi i Vase kolege niste vec davno konstatovali da je Coric "teniski Mozzart" ?

Avatar balkanskispijun
balkanskispijun
17:52 09.06.2015.

Hrvate pozivao samo kada se odrađuje slabiji trening.. Nisu nam dorasli ni za ozbiljnog sparing partnera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije