Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR U Nottinghamu

Sjajna Ana Konjuh borit će se za prvi WTA naslov u karijeri!

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
14.06.2015.
u 20:45

Konjuh je ovaj meč trebala igrati u petak, ali je prethodna dva kišilo pa je na teren izašla tek danas.

Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh (17) plasirala se u finale WTA turnira u Nottinghamu što joj je najveći uspjeh karijere te prvi finale.

Ana je svladala Amerikanku Alison Riske sa 6:4 i 6:3. U sutrašnjem finalu će igrati protiv Rumunjke Monice Niculescu koja je iznenadila prvu nositeljicu Agnieszku Radwansku.

Inače, Ana je danas odigrala dva meča. Četvrtfinalni susret trebala je igrati u petak, ali je prethodna dva kišilo pa je na teren izašla tek danas. U polufinale se plasirala nakon pobjede Amerikankom Sachijom Vickery sa 6:2 i 6:2, a onda je svladala i njenu sunarodnjakinju Alison Riske koja je ranije izbacila Mirjanu Lučić-Baroni.

>> Ana Konjuh osvojila samo dva gema i oprostila se od Roland Garrosa

Komentara 5

Avatar flame
flame
20:42 14.06.2015.

Baš te ažurni, prije pola sata plasirala se u finale a vi ništa!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:16 14.06.2015.

Covjece, ima ruke ko Mirko Filipovic....

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
03:08 15.06.2015.

Po rasporedu je danas trebala igrati 3 meča, ali kiša sve zenula. Svaka čast Ani! Nadam se da će nastaviti s dobrim igrama, potencijala ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije