Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Zagrebački studio najavio novi naslov - Starpoint Gemini 3

LGM će proces produkcije prikazati kroz serijal video dnevnika (development diary)
26. veljače 2019. u 16:59 0 komentara 163 prikaza
Starpoint Gemini 3
Foto: Starpoint Gemini
Pogledajte galeriju 1/2

Zagrebački studio LGM Games službeno je najavio novi naslov, Starpoint Gemini 3. Radi se o open-world single-player RPG-u koji smješta igrača u pilotsku kabinu kapetana Jonathana Bolda, svemirskog pustolova koji putuje Starpoint Gemini 3 univerzumom.

Far Cry Far Cry 5 Nema nade za zatucani okrug Hope

Kako navode autori, Starpoint Gemini 3 u franšizu po prvi put uvodi 3D animirane NPC (non-playable characters) likove s kojima igrači stupaju u interakciju, a nova avantura vodi i dalje od Geminija. Igrači sada mogu posjetiti dva nova planetarna sustava sa zanimljivim lokacijama koje uključuju interijere; od barova s mutnim likovima, industrijskih postrojenja, pa sve do svjetlucavih bučnih noćnih klubova.

Pogledajte trailer ove igre:

Protagonistu Jonathanu Boldu društvo će cijelo vrijeme praviti ADAH, digitalna svijest koja upravlja brodskim računalom. ADAH se može učitati u drona kojim igrači upravljaju rješavajući zadatke izvan broda koje bi u suprotnome bilo nemoguće obaviti.

LGM će proces produkcije prikazati kroz serijal video dnevnika (development diary). Video dnevnici će prikazati kako se igra stvarala, koji su bili izazovi pri produkciji i kako ih je studio savladao. Video dnevnici bit će raspoloživi na YouTubeu, Facebooku i Twitteru.

Financije
HIF
Morate potrošiti BUDŽETE ZA EDUKACIJE? Ovdje pronađite najbolje programe!
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.