Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASA upozorava

Pogledajte kako izgleda 60 godina klimatskih promjena u 15 sekundi

Foto: Mashable video screenshot
31.01.2014.
u 10:03

NASA je kreirala video u kojem je zemlja 'obojena' u odnosu na temperature koje su rasle ili padale uzimajući u obzir prosjek u proteklih 60 godina

Uz najnoviji video koji je objavila NASA, shvatit ćete koliki je zaista utjecaj klimatskih promjena, javlja Mashable.

NASA je kreirala video u kojem je zemlja ''obojena'' u odnosu na temperature koje su rasle ili padale uzimajući u obzir prosjek u proteklih 60 godina.

Porast emitiranja stakleničkih plinova direktno je odgovoran za porast temperatura, a iako je prosječna temperatura u posljednje 63 godine zabilježila tek minimalan rast, u obzir valja uzeti kako je emisija ugljičnog dioksida najveća u posljednjih 800.000 godina.

>> Kineski mediji: Smog je dobar zbog najmanje pet razloga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije