Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Instagram uveo zanimljivu mogućnost koja će se mnogima svidjeti

Instagram
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL
25.04.2018.
u 09:18

Ova mogućnost dolazi uoči usvajanja GDPR-a, nove direktive Europske unije o zaštiti osobnih podataka

Instagram je korisnicima omogućio skidanje svih svojih fotografija, poruka i drugih informacija u jednom potezu.

Ova mogućnost zasad je dostupna samo u verziji za računala, dok će je korisnici mobitela dobiti uskoro, prenosi Business Insider.

Ako odete na ovu poveznicu i upišete svoju e-mail adresu i lozinku, Instagram će vam poslati datoteku sa svim vašim fotografijama, komentarima, porukama, pričama i tako dalje. U Instagramu napominju kako je za ispunjavanje zahtjeva potrebno i do 48 sati.

Ova mogućnost dolazi uoči usvajanja GDPR-a, nove direktive Europske unije o zaštiti osobnih podataka, koji od tehnoloških tvrtki traži veću transparentnost, uključujući mogućnost da korisnici od tvrtki dobiju svoje osobne podatke u obliku dokumenta koji mogu skinuti. Zakon stupa na snagu 25. svibnja.

Ovo su groblja dizelaša, 300.000 čeka svoju sudbinu:

Instagram
1/32
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije