Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FANOVI GA OBOŽAVAJU

Tjelohranitelj Eda Sheerana zeza svog šefa na Instagramu i postaje zvijezda

Ed Sheeran i Kevin Myers
Foto: Instagram
1/3
19.04.2018.
u 08:37

U nekoliko dana prikupio je čak 300 tisuća pratitelja na Instagramu, a sve su fotografije popraćene duhovitim natpisima

Iako ih često zamišljamo turobnih lica i smrknutih pogleda, tjelohranitelji poznatih zvijezda znaju biti vrlo zabavni i urnebesno smiješni. Sreću da ima takvog tjelohranitelja definitvno ima britanski glazbenik Ed Sheeran.

Njegov je čuvar Kevin Myers nedavno napravio Instagram profil i u vrlo kratkom roku osvojio četu Edovih obožavatelja. Razlog? Naime, trenutno omiljeni celebrity tjelohranitelj objavljuje fotografije na kojima u potpunosti ismijava 27-godišnjeg pjevača. Na fotografijama Kevin i Ed snimljeni su u slučajnim situacijama koje Myers na Instagramu dodatno začini urnebesnim komentarima poput “Ja sam tatica”, “Bogati smo” ili “Bae” (što izražava ljubav prema nekome, a s engleskog se prevodi: “ispred svih”) uz neizostavan hešteg “Uvijek gledam”. U svega nekoliko dana Kevin je prikupio preko 300.000 pratitelja, a s obzirom na to da su objave sve duhovitije, broj pratitelja će još više rasti.

 

Me and bae fooling around #ifonlyyoucouldseewhathesdoing #imthedaddy

A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

- Slavimo trenutnih 250.000 pratitelja, moj bogati dečko hidratizira me nekakvom skupom vodom - napisao je Kevin ispod fotografije gdje mu Ed toči vodu u kristalnu čašu, poput kakvog sluge.

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
09:43 19.04.2018.

dobri su prijatelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije