Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU JOŠ U ŠOKU

Bivša cura se oprostila od Aviciija na Instagramu pa je fanovi napali

Avicii
Instagram
21.04.2018.
u 14:13

Na Instagramu se oglasila i njegova bivša djevojka Emily Golberg koja je objavila dvije zajedničke fotografije s glazbenikom.

Smrt poznatog švedskog DJ-a Aviciija, šokirala je mnoge, a brojni prijatelji i kolege na društvenim mrežama ostavljaju svoje oproštajne poruke glazbeniku koji je preminuo u 28. godini. 

Na Instagramu se oglasila i njegova bivša djevojka Emily Golberg koja je objavila dvije zajedničke fotografije s glazbenikom. 

"'Hajde, dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i ja ću ti pokazati ljubav.' Ovo su stihovi iz pjesme koju je Tim napisao za mene. Voljela bih da sam bila vrijedna toga i njegove ljubavi. Dvije godine koliko smo bili zajedno bio je moja najbliža osoba, najbolji prijatelj. Sada ne mogu pogledati slike znajući da mu nikada više neću vidjeti lice. I dalje zbrajam svoje misli. Hvala vam svima na porukama podrške. Probudite me kada se sve ovo završi, jer ne želim vjerovati da je ovo stvarnost. Počivaj u miru", napisala je Emily, koja je s Aviciijem bila u vezi od 2013. do 2015. godine. 

 

 

 

Mnogi Aviciijevi fanovi napali su Emily zbog te objave. Izvrijeđali su je jer je Emiliy, kako tvrde u komentarima, jednom Aviciija nazvala "bezveznim DJ-em s kojim je bila u vezi prije milijun godina", a sada "privlači pažnju na sebe temeljem njegove smrti."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije