Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurna komunikacija

Grupni video pozivi na Viberu dostupni u Hrvatskoj: Do 20 osoba može razgovarati bez ograničenja

ilustracija
Foto: Getty Images
16.06.2020.
u 11:37

Grupni video poziv započinje se klikom na novi "video" gumb dodan na vrh ekrana ili dodavanjem još sudionika u već postojeći video poziv

Aplikacija Viber svojim korisnicima odsad nudi opciju grupnog video poziva do 20 osoba istovremeno bez vremenskog ograničenja. Viber nema pristup podacima iz korisničkih poziva te se brine da se komunikacija odvije u sigurnom okruženju s naglaskom na privatnost. 

Pomoću Grupnih video poziva možete se čuti i vidjeti s obitelji u inozemstvu ili pak vježbati s osobnim trenerom iz udobnosti vlastitog doma. U vrijeme držanja obavezne socijalne distance, Grupni video poziv savršen je i za druženje s prijateljima s kojima se ne možete vidjeti uživo. Ni posao ne mora trpjeti jer je uz opciju do 20 sudionika i bez vremenskog ograničenja poziva moguća i kvalitetna suradnja s kolegama s posla, kao i upravljanje timom dok ste na putovanju, odmoru ili samo radite od kuće.

Grupni video poziv započinje se klikom na novi "video" gumb dodan na vrh ekrana ili dodavanjem još sudionika u postojeći video poziv. 

Pokretanjem grupnog video poziva, korisnik svoj video može prikazati svim sudionicima. Svaki sudionik tijekom poziva može bilo koju drugu osobu prikvačiti na svoj ekran kako bi mu se uvijek prikazivao upravo njen video. Tijekom poziva može se isključiti mikrofon ili kameru, kao i vidjeti jesu li drugi sudionici isključili svoje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije