Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO SUSTAV

Gmail opet trpi probleme: Korisnici u panici, ne mogu slati ni primati nove poruke

Gmail
Foto: Shutterstock
20.08.2020.
u 11:14

Stotine Gmail korisnika širom Velike Britanije trenutno se bore za pristup svojoj e-pošte, a na društvenim mrežama korisnici se žale na probleme.

Popularna usluga Gmail trenutno trpi brojne probleme s radom, najviše u Velikoj Britaniji, ali i u drugim dijelovima svijeta.

Čini se kako u sustavu postoje problemi jer korisnici ne mogu zaprimiti ni slati nove poruke, odnosno e-poštu. Isto tako, kod prilaganja datoteka korisnicima se pojavljuje poruka 'Ups, nešto je pošlo po zlu'.

Problem ima i Google Drive koji pohranjuje datoteke, ali i Google Docs i Google Meet. 

Google je potvrdio probleme, ali nije rekao koliko će vremena trebati da se riješe. Također, na stranici G Suite koja je osmišljena za označavanje poteškoća navodi se kako tim nastavlja s istraživanjem problema. 

Stotine Gmail korisnika širom Velike Britanije trenutno se bore za pristup svojoj e-pošte, a na društvenim mrežama korisnici se žale na probleme. 

Jedan je korisnik rekao: -Tko drugi ne može priložiti datoteke i slati e-poruke na @gmail? #Gmaildown.

Problem očito izaziva velike glavobolje za fanove Gmaila, navodi Express.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:07 20.08.2020.

znači li to da se ne možete koristiti telefonima s instaliranim android os jer ste na isti prijavljeni gmail adresom te ne možete pristupiti funkcijama telefona

Avatar Golum
Golum
13:01 20.08.2020.

Opet rusi?

ZN
znam
11:38 20.08.2020.

Koristite protonmail: bolji i sigurniji nego gmail.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije