Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Drugi Innet forum u znaku informatike, robotike i solarne energije

Innet
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
27.03.2014.
u 15:50

Posebna zanimljivost 2. Innet foruma su solarni i električni automobili SOELA

Brojni inovatori, znanstvenici, gospodarstvenici i posjetitelji po drugi su se puta okupili u Slavonskom Brodu kako bi doznali zanimljive informacije s područja inovacija i novih tehnologija. Innet forum ove je godine obilježen temama informatike, robotike te razvoja solarne energije.

Glavni cilj manifestacije je promovirati inovativnost i prihvaćanje novih tehnologija kao ključ konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva. Program se sastoji od predavačkog i izlagačkog dijela, u sklopu kojega će se svoje patente i izume posjetiteljima predstaviti inovatori iz čitave Hrvatske i regije.

Posebna zanimljivost 2. Innet foruma su solarni i električni automobili SOELA, djelo učenika i učitelja pet hrvatskih tehničkih i strukovnih škola, koje posjetitelji mogu i isprobati, te prijenosni laboratorij brodske Tehničke škole.

>> Berlinski sajam IFA - Tehno Super Bowl

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije