Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove tehnologije

24sata predstavlja prvi hrvatski mobilni html5 portal

24 sata
02.02.2012.
u 18:32

Aplikacije 24sata za iPhone i Android uređaje preuzelo je dosad više od 140.000 korisnika koji sadržaju 24sata pristupaju mobilno

Prvi hrvatski mobilni news portal, 24sata, s tvrtkom Infinum razvio je novu verziju mobilnog portala u html5 tehnologiji, koja mu omogućuje da “oponaša” funkcionalnosti mobilnih aplikacija.

24sata putem mobilnih platformi prati više od 60.000 korisnika na dan, a svakim danom ih je sve više.

Aplikacije 24sata za iPhone i Android uređaje preuzelo je dosad više od 140.000 korisnika koji sadržaju 24sata pristupaju mobilno: prate aktualnosti iz Hrvatske i svijeta, pregledavaju zanimljivosti, fotogalerije i videoslipove iz sporta i šoubiznisa, šalju svoje vijesti, fotografije i videopriloge preko funkcije “Ja reporter”, pregledavaju karikature Nik Titanika ili čitaju vremenske prognoze.

Više informacija o pristupanju mobilnim verzijama pogledajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije