Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMA GRAD

Nokijin VW s kamerama privukao pozornost Šibenčana

Nokia Here
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/7
17.02.2015.
u 13:22

Kamere na vozilu snimaju šibensko područje za izradu kartografije za Nokijinu navigaciju Here

Građani Šibenika danas su na svojim ulicama mogli vidjeti Volkswagen Tiguan poljskih registracijskih oznaka s neobičnom konstrukcijom na krovu. Riječ je o kamerama koje snimaju šibensko područje za izradu kartografije za Nokijinu navigaciju Here.

Ova poslovna jedinica finske tvrtke prethodno je bila poznata i pod nazivima Ovi Maps i Nokia Maps, a aplikacija je trenutno dostupna za platforme Windows Phone i Android, kao i Samsungove satove Gear.

Šibenik nije jedina hrvatska lokacija na kojoj se moglo zamijetiti Nokijino posebno vozilo. Ovog mjeseca, na primjer, na rasporedu su osim Šibenika Dubrovnik, Osijek, Pula, Rijeka, Rovinj, Split, Umag i Zadar, a Zagreb je snimljen još krajem prošle godine.

>> Google predstavio prvi kompletni prototip potpuno samovozećeg automobila

>> Prva žrtva Googlea: Kamere uhvatile čelnika Jaske u prekršaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije