Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISLAMSKA DRŽAVA

Vučić Obami ponudio pomoć u borbi protiv džihadista

Aleksandar Vučić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.09.2014.
u 14:53

Srpski premijer pismo je predao američkom veleposlaniku Michaelu Kirbyju

Vlada Srbije podržava borbu protiv Islamske države i spremna je "skromnim sredstvima kojima raspolaže, tu borbu pomoći", naveo je srpski premijer Aleksandar Vučić u pismu američkom predsjedniku Baracku Obami kojega je predao američkom veleposlaniku Michaelu Kirbyju.

U priopćenju Vlade Srbije na kojega se pozivaju mediji u Srbiji, ne navode se detalji iz pisma. Vučić i Kirby su razgovarali o situaciji i odnosima u regiji, ekonomskim reformama i sporazum o otvorenom nebu, što bi omogućilo letove srpske zrakoplovne kompanije Er Srbija u SAD.

>> Ismijali Vučića: Umjesto heroja u snijegu ispao 'čika Spasoje'! 'Nastradao' i Novak Đoković

Komentara 11

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
15:23 23.09.2014.

Evo, jos jedan potrcko, sluga, i Americka ulizica iz jos jedne "neovisne" banana drzave!

Avatar ljutatrava
ljutatrava
02:23 24.09.2014.

eto,bit će frke čim se srbi umiješaju..pa kad još koji pogine pa krene ona njihova * gdje je i jedan srbin tu je srbija,gdje je srpski grob tu je srbija*..itd..za očekivati je neku novu JAO Krajinu na bliskom istoku

RA
ranko75
20:50 23.09.2014.

Protiv Srbije su zapad, konkretno, a islam vise teoretski, posto je on sebi postavio glavni zadatak SAD. SAD je veci protivnik od EU, mada ne mnogo veci. Oba, SAD i EU su protiv Srbije konkretno (bombardiranje, Kosovo itd). Dzihadisti su protiv Srbije takodjer, ali apstraktno, oni su za cilj stavili prvo SAD.Kao sto je Truman sebi stavio zadatak ne mijesati se u slucaju rata Njemacke i SSSR, jedino ako jedna od strana pocinje javno pobjedjivati, da bi se Hitler i Staljin maksimalno potamanili medjusobno, a onda bi oni lupili vec iscrpljen SSSR i savladali (oni su i stimulirali pojavu Hitlera da bi ga natutkali na SSSR, pa se preracunali jer je on prvo napao njih).Tako trebamo i mi, primiti simbolicno sudjelovanje protiv, a u stvari je najbolje da SAD i dzihadisti medjusobno oslabe jedan drugoga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije