Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrael

Usmrtio radnika pa se bagerom zaletio na autobus

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
04.08.2014.
u 18:58

Snimku napada kojeg je anonimni svjedok objavio na Facebooku pokazuje žuti bager kako udara jednog građevinskog radnika, pri čemu je ovaj na mjestu umro

U današnjem napadu bagerom na autobus u Jeruzalemu poginula je najmanje jedna osoba, javlja Mashable. U napadu kojeg je policija nazvala 'terorističkim činom' jer sumnjaju kako je bagerom upravljao Palestinac, više je ljudi ozlijeđeno.

Snimku napada kojeg je anonimni svjedok objavio na Facebooku pokazuje žuti bager kako udara jednog građevinskog radnika, pri čemu je ovaj na mjestu umro. Nakon toga se bager zajurio do 50-ak metara udaljenog autobusa kojeg je, prevrnuo na bok.

Incident se dogodio u jeruzalemskoj ulici u kojoj većinom žive ortodoksni židovi, a nedugo nakon napada na licu se mjesta pojavila policija koja je na mjestu ubila bagerista.

 

>> ‘Nisam se kupao već dva tjedna – litra vode u Gazi košta pet dolara’

Komentara 25

TO
tokimalko
06:17 05.08.2014.

mora da je mnogo patio , mora da je saznao vise nego mi o genocidu koje rade izraelci tamo, a u jerusalemu mora da je cuo kako se vesele izraelci kada se ubaju djeca, tko zna kako bi Hrvati reagirali da im se toliko dijece ubija a civili i kuce ruse

Avatar superhik74
superhik74
19:27 04.08.2014.

Cudi me kako to da nema "terorizma" u Svicarskoj.

BA
bajo2
22:25 04.08.2014.

po onome sto se vidi i cuje,ako se pazljivije pogleda.netko je pucao u njega!ili grijesim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije