Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marš dostojanstva

Tijekom mimohoda odjeknula eksplozija, dvoje poginulih. Riječ je o terorizmu?

Kiev
Foto: screenshot/youtube
22.02.2015.
u 14:11

Glasnogovornik ukrajinskog Ministarstva unutarnjih poslova potvrdio je da policija eksploziju smatra terorističkim činom, dodavši da je eksplodirala nepoznata naprava.

Najmanje dvoje ljudi je poginulo, a osmero ih je ozlijeđeno u eksploziji tijekom mimohoda u ukrajinskom gradu Harkivu.

Glasnogovornik ukrajinskog Ministarstva unutarnjih poslova potvrdio je da policija eksploziju smatra terorističkim činom, dodavši da je eksplodirala nepoznata naprava.

"Marš dostojanstva" organiziran je u čast poginulima u prosvjedima prije točno godinu dana, a na okupljanju je bilo 500-tinjak ljudi. Mimohod je održan i u glavnom gradu Kijevu koji je okupio nekoliko tisuća ljudi, javlja The Independent.

Ukrajina i proruski pobunjenici potpisali su danas dogovor o povlačenju teškog oružja s bojišnice koje je dogovoreno mirovnim ugovorom zaključenim 12. veljače u Minsku.

>>Zapad bi Ukrajinu mogao žrtvovati kako bi sam sebe spasio 
od nekog većeg rata

Komentara 61

AA
aabbcc
14:29 22.02.2015.

Znaci da su snajperisti i placenici promijenili taktiku al i dalje jednako opasni za normalan narod.

Avatar dioptrija
dioptrija
17:54 22.02.2015.

Glavni pomoćnik u ukrajinskoj službi bezbednosti kaže da su osumnjičeni za napad u Harkovu dobili oružje i instrukcije iz Rusije, javlja Rojters. Regionalni tužilac Juri Danilčenko rekao je da je u pitanju "bomba kućne izrade napunjena šrapnelom, koja je bilaa smeštena u plastičnu kesu i sakrivena u snegu pored puta". Rusija dala bombu kućne izrade? Ajde? Ko je ovde lud??

Avatar viki_nuland
viki_nuland
15:24 22.02.2015.

Sada treba naci razlog ( u biti i ne treba) da se za to optuzi Srbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije