Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anonimni izvor

Svi putnici nestalog aviona su živi i zatočeni u Afganistanu?

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
11.04.2014.
u 21:36

Avion je prema tim navodima, sletio na cestu blizu planinskog predjela u Afganistanu, a jedno krilo mu je bilo jako oštećeno

Svi putnici nestalog Boeinga 777 Malaysia Airlinesa živi su te ih se drži kako taoce u Afganistanu, javlja ruski medij Moskovsky Komsomolets čijem je novinaru tu informaciju dojavio anonimni obavještajni izvor.

 - Let MH370 Malaysia Airlinesa nestao 8.ožujka s 239 putnika je otet. Piloti nisu krivi, a avion su oteli nepoznati teroristi. Znamo jedino da se terorist koji je davao naređenja pilotu zove 'Hitch'. Avion je u Afganistanu, nedaleko Kandahara, u blizini granice s Pakistanom.

Avion je prema tim navodima, sletio na cestu blizu planinskog predjela u Afganistanu, a jedno krilo mu je bilo jako oštećeno. Putnici su navodno svi živi, no ponestaje im hrane. Svi su zatočeni.

Izvor navodi kako je zarobljeno 20 Azijaca te nagađa kao teroristi možda namjeravaju ucjenjivati SAD ili Kinu.

>> 'Uvjereni smo da su signali povezani s nestalim Boeingom 777'

Komentara 57

PR
propalismoFranjoskroz
21:49 11.04.2014.

Danas sam pročitao,ovu teoriju,pa da ih Ameri drže u svojoj bazi i još jednu o nekoj nepoznatoj lokaciji.Zar svi postajete satirični portali poput News Bara,Sprdexa ili Dnevnog???

Avatar PROTIV
PROTIV
22:01 11.04.2014.

Mene bi osobno kao covjeka ovake nebuloze bilo sramota ispricati u najgorem pijanom stanju a tek to zdravog mozga staviti na portal da citaju drugi je isto kao mazohizam! Da li je vama poznato koliko je ljudi poginulo u tom zrakoplovu i koliko clanova njihovi obitelji u teskoj mentalnoj situaciji sada zive manijaci jedni?????????

US
USA
21:52 11.04.2014.

Teoretski mozda i moguce, ali u praksi nemoguce. Da bi avion te velicine sletio na cestu pilot bi trebao biti u 3% vrhunskih pilota, a cesta u duzini barem 700 m iznimno ravna i bez bocne vegetacije i udarnih rupa.. Takva u Afganistanu ne postoji, a da ne kazem da je cjelo to podrucje po stalno 24-satnom kontrolom AWACS-a i satelita, te dronova pa je nevidljiv dolazak, slijetanje i iskrcavanje putnika moguce jedino u seriji Twilight Zone. Pogotovo je nemoguce sa takvim tipom aviona sletiti bez aerodromske navigacije, odnosno moguce ako je zadovoljeno puno parametara sto je na granici fantastike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije