Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE NAPADA

Surogat-majka pobacila blizance Omara bin Ladena i Zaine

omar i zaina
13.09.2010.
u 11:16

Surogat-majka Louise Pollard napad koji se navodno zbio u Siriji nije prijavila policiji, a Omar i Zaina ionako su se, prema navodima britanskih tabloida, rastali.

Surogat majka Louise Pollard pobacila je unučad Osame bin Ladena nakon što je napadnuta u Siriji, pišu britanski tabloidi. Louise je bila deset tjedana trudna s blizancima Omara bin Ladena i njegove supruge Zaine, 54-godišnje Britanke, kada je napadnuta na povratku iz kafića. Dvojica napadača ostala su nepoznata, ali pretpostavlja se da je motiv za napad bilo upravo to što je nosila djecu iz nepoželjne obitelji. Louise i Zaina slikale su se, naime, prošlog mjeseca za novine s pozitivnim testom na trudnoću.

Dvadesetčetverogodišnja Louise ima jedno svoje dijete, a već je u dva navrata poslužila kao surogat-majka parovima koji imaju problema s trudnoćom, a time se namjerava baviti i ubuduće.
– Kad sam pristala na dogovor s Bin Ladenima, samo sam pokušavala pomoći paru koji se činio zaista sretan da dobije toliko željeno dijete. Samo zato što nose prezime koje nose, ne znači da učinili išta ikome nažao – kazala je Louise za Daily Mail. Trebala je za taj posao poslije porođaja dobiti 10.000 funti.

Napad nije prijavila policiji. Prema njenim riječima, kada se pribrala, otišla je do bolnice gdje su liječnici konstatirali da srca djece više ne kucaju.

Prema pisanju britanskih tabloida, Omar i Zaina ionako više nisu zajedno. Ona ga je  navodno napustila jer je Omar mentalno obolio. Spominje se shizofrenija.

Komentara 5

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
11:34 13.09.2010.

tužno

OB
-obrisani-
12:04 13.09.2010.

\"Prema pisanju britanskih tabloida\", piše hrvatski tabloid u rubrici Svijet.

OB
-obrisani-
16:36 13.09.2010.

Neznam zašto je ovo uopće važna vijest!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije