Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijen u terorističkom napadu

Supruga ubijenog Hrvata apelira: A sada proslavimo Milkov život!

Milko
Foto: Privatni album
1/8
14.11.2015.
u 20:48

Kako se nije javljao, prijatelji su mu ujutro, nakon pokolja, pokucali na vrata. Bez odgovora. Milko je trebao danas na put. Nije otišao.

Tražim brata, Milka. Nismo se od petka čuli s njime - kazao nam je danas oko 15 sati Patrice Jozić iz belgijskog grada Liège. Patrice je, kao i brat, rođen u Belgiji i belgijski je državljanin no hrvatskog je porijekla. Obitelj Jozić je dva sata kasnije primila potvrdu onog što su slutili - 47-godišnji Milko stradao je sa svojom partnericom u Parizu.

Do tog trenutka, Milkova fotografija preplavila je društvene mreže preko kojih su obitelji tražile svoje najmilije. Milko se prije četiri mjeseca odselio iz Belgije u Pariz i živio je u ulici gdje se nalazi dvorana Bataclan

Od petka navečer bezuspješno ga je pokušavala kontaktirati kći Laureline. Kako se nije javljao, prijatelji su mu ujutro, nakon pokolja, pokucali na vrata. Bez odgovora. Milko je trebao danas na put. Nije otišao. Njegova partnerica nije došla na posao.

- Strašno je ne znati. Nitko nam ništa ne govori - apelirala je Laureline. Potvrda da je stradao donijela je bol, ali i neku vrstu olakšanja. Bivša supruga i majka njegovog djeteta, s kojom je ostao u prijateljskim odnosima, zahvalila je svima za riječi podrške i apelirala: A sada, proslavimo Milkov život!

>> Teroristi su se raznijeli eksplozivom 'Sotonina majka'

>> Terorist imao ulaznicu za utakmicu, htio se raznijeti na stadionu i uzrokovati smrtonosni stampedo

>> Ostojić o vlasniku putovnice pronađene na mjestu napada: Grčka bi ga zadržala, da je bio u bazama Interpola

 

Komentara 51

BH
bijela_hrvatska
21:25 14.11.2015.

Prenosim pročitano na jednom VL bliskom portalu upravo...uz poruku (ne)vladinoj udruzi "Dobrodošli", i ostalim našim "lijevim antifašistima" (posebno ovima iz današnjeg marša u Zagrebu) i njihovom guruu, zaštitniku "jadnih i nevinih visokoobrazovanih migranata", da se svi skupa malo zamisle: "Čitao sam post jednog muslimana nakon napada pa kaže:Kršćani počeo je pakao, iskorijenit ćemo vas na Bliskom istoku, u Africi (slavi pokolj u Nigeriji i Keniji), rušit ćemo vaše avione, ubijati u vašim glavnim gradovima, dekapitirati ćemo vam glave i sijati strah, preplavit ćemo Europu i mnogobrojnim potomstvom osigurati prevlast za 50 godina. A vi ćete nas i dalje puštati jer ste slabići i jer je to Allahova volja, da preuzmemo kontinent nevjernika, homoseksualaca i liberala. U Belgiji, Njemačkoj, Francuskoj, Londonu imamo lože tako jake da nas nikad nećete iskorijeniti...Naša braća imat će svaki bar po petero djece i svaki će biti odgojen kao musliman, a vi ćete možda imati jedno dijete koje će biti bezbožno i preispitivati svoju seksualnost. Kraj vam je blizu. ALLAHU AKBAR!!!" Ljudi, dajte se malo zamislite nad ovim...ovdje sve piše i jasno je ko dan !

UM
umnjak
21:33 14.11.2015.

Hrvate ubijaju oni kojima smo otvorili granice. Kao da nemamo nagon za preživljavanje. Tragedija i glupost naroda, zavijena u nekakvu kvazi socio- liberalnu debilanu na hrvatski način = (samo)ubojstvo Hrvata.

ML
Mlakar
21:11 14.11.2015.

"A sada, proslavimo Milkov život! "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije