Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač na tvornicu u Francuskoj

Selfie s odrubljenom glavom svog šefa poslao u Siriju

Salhi
Foto: Reuters/PIXSELL
29.06.2015.
u 10:13

Yassin Salhi priznao je da je odrubio glavu šefu u tvornici plina u Francuskoj

Yassin Salhi poslao je u Siriju jezivi selfie s glavom svoje žrtve, šefa kojem je, kako je priznao, odrubio glavu u tvornici plina u Francuskoj. Izvijestili su to izvori bliski istrazi, prenosi news.com.au.

Istražitelji su otkrili da je Salhi fotografiju sebe i odrubljene glave svog šefa poslao putem WhatsAppa na broj u Kanadi. Međutim, dužnosnici su upozorili da je kanadski broj možda bio samo prijenosni broj te da bi stvarni primatelj mogao biti bilo gdje u svijetu. AFP je pozivajući se na izvore bliske istrazi naveo da je poruka završila u Siriji.

Prema izjavi jednog dužnosnika za AP, Salhi je jezivi selfie poslao muškarcu koji je identificiran samo kao Younes te koji se od prošle godine nalazi u Siriji, prenosi Yahoo News.

Salhi je zabio svoj kamionet u američku tvornicu pokraj Lyona u petak. Dok je pokušavao otvoriti bocu acetona kako bi počinio samoubojstvo i uništio tvornicu, svladao ga je vatrogasac, a policija je poslije pronašla glavu njegova šefa. Francuski predsjednik François Hollande napad je nazvao terorističkim.

>> Dekapitiran muškarac bio je šef osumnjičenog napadača?

Komentara 8

Avatar mos_mislit
mos_mislit
11:19 29.06.2015.

Zar nije moguce takve telefonske brojeve deaktivirat ?! Isto tako zar nije moguce unistit im telekumunikacisku infrastrukturu,el -centrale (da ostanu u maraku i totalnoj izolaciji)i sl. u "kalifatu" ?! NATO nije u mogucnosti to uratit ?! Zasto onda izazivaju ruse kad ovim nemogu unistit banalne stvari!!! psssst

MR
Mr. Right
02:39 30.06.2015.

Ovi teroristi jasno i glasno kazu da ubijaju za islam i provode kalifat , a na ovom portalu maloumnici optuzuju Ameriku . Reci cu vam samo jedno molite se bogu da Amerika bude sto jaca i da ih zaustavi jerer oni sami stat nece a ako ih niko ne zaustavi svi cemo doc na red.

LI
liskovaca
11:52 29.06.2015.

kome odgovara ovakvo stanje????? NATO radi pritisak na članice da povećaju izdvajanja za oružje a zna se od koga će ga kupovati! Sve je ovo biznis u režiji amerikanaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije