Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadač na tvornicu u Francuskoj
Povratak na članak

Selfie s odrubljenom glavom svog šefa poslao u Siriju

Yassin Salhi priznao je da je odrubio glavu šefu u tvornici plina u Francuskoj

Komentari 8

Avatar mos_mislit
mos_mislit
11:19 29.06.2015.

Zar nije moguce takve telefonske brojeve deaktivirat ?! Isto tako zar nije moguce unistit im telekumunikacisku infrastrukturu,el -centrale (da ostanu u maraku i totalnoj izolaciji)i sl. u "kalifatu" ?! NATO nije u mogucnosti to uratit ?! Zasto onda izazivaju ruse kad ovim nemogu unistit banalne stvari!!! psssst

VL
MR
Mr. Right
02:39 30.06.2015.

Ovi teroristi jasno i glasno kazu da ubijaju za islam i provode kalifat , a na ovom portalu maloumnici optuzuju Ameriku . Reci cu vam samo jedno molite se bogu da Amerika bude sto jaca i da ih zaustavi jerer oni sami stat nece a ako ih niko ne zaustavi svi cemo doc na red.

VL
LI
liskovaca
11:52 29.06.2015.

kome odgovara ovakvo stanje????? NATO radi pritisak na članice da povećaju izdvajanja za oružje a zna se od koga će ga kupovati! Sve je ovo biznis u režiji amerikanaca!

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:04 29.06.2015.

nesto se kuha cim je amerka tako hladna prema teroristima.Nije se vald uplasila rusije

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:37 29.06.2015.

a zašto se ovo ne gleda kao borba protiv kapitalista? da pojednostavnimo, radnik je ubio gazdu. možda zbog neisplate plaće, možda zbog mobinga. možda baš na nacionalnoj bazi. vidimo kako amerikanci reagiraju kad je napadnut njihov način života, oni. eto, eto, i drugi reagiraju, svatko na svoj način. a oba su kriminalna. i oba za osudu, i kaznu.

VL
Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
11:40 29.06.2015.

Yassin Salhi priznao je da je uz Boga i domoljublje dekapitirao u tvornici plina u Francuskoj kao svoj na svome i neda ni milimetra svojih domoljubnih strasti i dišpeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.