Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađa na dočeku

Jedino Obami nisu dali crveni tepih. Kinesko osiguranje Amerikancima: 'Ovo je naša zemlja, OK?'

obama, kina, zrakoplov
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.09.2016.
u 11:57

Pripanik kineskog osiguranja radio je probleme Amerikancima.

Kada je američki predsjednik došao u kineski Hangzhozu gdje se održava summit G20, na aerodromu ga je dočekalo neugodno iznenađenje.

Za čelnike Indije, Rusije, Južne Koreje, Brazila i Velike Britanije bio je osiguran crveni tepih nakon izlaska iz zrakoplova, dok za Baracka Obamu nisu bile postavljene niti stepenice pomoću kojeg bi izašao iz zrakoplova.

On je morao koristiti drugi izlaz na repu zrakoplova, a to je bio samo početak neugodnosti i problema koji su se događali u zračnoj luci. Prvo je kinesko osiguranje davalo upute reporterima gdje da stoje dok snimaju izlazak Obame iz zrakoplova iako su Amerikanci inzistirali da se novinarima dozvoli da stoje iza konopca kojim su ih ogradili, javlja Reuters.

Nakon toga došlo je do verbalnog okršaja između pripadnika kineskog osiguranja i Susane Rice, savjetnice za sigurnost koja je prekoračila konopac gdje su trebali biti mediji kako bi došla do automobila.

- Ovo je naša zemlja. Ovo je naša zračna luka. Ok? - odgovorio je pripadnik osiguranja na komentar Susane Rice koja mu je kazala kako je to njihov zrakoplov te da stoje ispod krila. 

>> Prvi susret Merkel i Erdogana nakon zahlađenja odnosa: EU i Turska ulaze u novu fazu

Ključne riječi

Komentara 40

DU
Deleted user
12:33 04.09.2016.

Ja kada dođem u nečiju kuću ponašam se kao gost a ne kao vlasnik kuće. A ako ću ja biti bezobrazan prema vlasniku kuće on ako je dobar očitati će mi lekciju o lijepom ponašanju. Tko to ne razumije očiglednoo bezobrazan i drzak pa i ne zaslužuje drukčiji odnos.

PL
@ploto@
12:14 04.09.2016.

Klasika.Svjetski okupatori gdjegod da dođu,poonašaju se kao da su domaćini, a stvarni domaćini bi trebali glumiti goste.Ovo je okupatorima bila dobra lekcija o bontonu jer diplomacija i tajne službe USA, obiluju kadrom koji svojim primitivnim i vulgarnim ponašanjem poput Rice,iritira slobodn svijet.

PS
psiho84
13:43 04.09.2016.

zato kada je americki predsjednik dolazio u nasu zemlju sva pravila su odredivali amerikanci. Toliko o nasim velikim vodama i nezavisnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije