Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitili osumnjičene

Oteli tinejdžera i živog zapalili!

izrael
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
06.07.2014.
u 17:14

Šesnaestogodišnji Mohamad Abu Kudair ubijen je iz “nacionalističkih pobuda” i osvete

Izraelska policija uhitila je šest osoba osumnjičenih za smrt palestinskog tinejdžera, javili su izraelski mediji. Izvor iz državne sigurnosti Izraela rekao je da su židovski napadači odgovorni za otmicu i ubojstvo tinejdžera Mohameda Abu Kudaira.

Mediji navode da je uhićeno šest osoba, te da se vjeruje da je šesnaestogodišnji Mohamad Abu Kudair (na fotografiji) ubijen iz “nacionalističkih pobuda” i osvete.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Njegovo izgorjelo tijelo pronađeno je u šumi kod Jeruzalema u srijedu 3. srpnja, dan nakon sahrane tri židovska tinejdžera koji su oteti i ubijeni na Zapadnoj obali.

Za njihovu otmicu i smrt Izrael krivi Hamas. Muhamed Abu Kudair, Palestinac kojeg su kako se sumnja, oteli i ubili radikalni Židovi, živ je zapaljen, pokazala je autopsija.

>>Izrael: Zvijeri će platiti za smrt trojice tinejdžera

Komentara 6

TO
tokimalko
17:27 06.07.2014.

tko zidovi ? zidovi spalili djecaka zivog...ne mogu vjervati svojim ocima sto citam u vecernji, ali to pise

TO
tokimalko
17:29 06.07.2014.

djecaka spalili zivog, isusa htjeli ..oh boze ..dokle nepravde , znam to su velika iskusenja za ljudstvo pogotovu one koji vjeruju u Boga

TU
tudurovski
22:21 06.07.2014.

tko ?! zidovi spalili covika (oprostite teenajdzera) nepunih 16 god, ma jeli to moguce ? ja znam da su ubijali na zadnjoj s kepdiji destina ljudi, ali da ubijaju (spalujuju zivog djecaka) bez razmisljanja e to je jos jednom ..da.da ima pravde Bozje na ovome svjetu i za palestince bilo bi svima jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije