Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASTE NAPETOST

Izrael: Zvijeri će platiti za smrt trojice tinejdžera

Izrael
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
01.07.2014.
u 21:39

Za njihovu smrt odgovoran je pokret Hamas i za to će platiti, najavio je osvetu izraelski premijer Benjamin Netanyahu

Nakon što su pronađena tijela trojice izraelskih tinejdžera na Zapadnoj obali, Izrael je pokrenuo žestoke zračne udare na područje Gaze. Izraelski premijer Banjamin Natanyahu obećao je Izraelcima da će kazniti islamistički pokret Hamas.

– Za njihovu smrt odgovoran je Hamas i za to će i platiti. Otele su ih i hladnokrvno ubile zvijeri – istaknuo je Natanyahu.

Tijela Gila-Adoma Shaera (16), Naftalija Frenkela (16) i Eyala Yifracha (19), učenika židovske vjerske škole, pronađena su u blizini Hebrona, uporišta ekstremista i doma dvojice članova Hamasa koje Izraelci smatraju otmičarima. U međuvremenu, Izrael priprema veliku vojnu akciju na Zapadnoj obali i u pojasu Gaze. Neki izraelski ministri toliko su radikalni da traže da se ponovno okupira pojas Gaze.

>> Izraelci u potrazi za nestalim tinejdžerima uhitili 80-ak Palestinaca

Komentara 8

MI
mirsaanjac
05:23 02.07.2014.

Izrael: Zvijeri će platiti za smrt trojice tinejdžera >>>> Koje zvijeri ce platiti za smrt 1/2 milijun Palestinaca od 1946 i etnicko ciscenje 5 milijuna sa njihovih drevnih ognjista gdje su zivjeli najmanje 1,700 godina ?

DE
dejanos
14:35 02.07.2014.

napisao sam jucer komentar kako nitko nikada nespominje desetke tisuca ubijene palestinske djece a zidovi samo traze nove razloge za nove masakre i obrisan mi je komentar....toliko o pristranosti i postenju vecernjaka

MI
mirsaanjac
05:25 02.07.2014.

usporedimo hrvatsku vladu....Srbi su nam pobili 16,000 ljudi ,osakatili 45,000 ,nacinili $ 40 milijardi stete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije