Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitili osumnjičene
Povratak na članak

Oteli tinejdžera i živog zapalili!

Šesnaestogodišnji Mohamad Abu Kudair ubijen je iz “nacionalističkih pobuda” i osvete

Komentari 6

TO
tokimalko
17:27 06.07.2014.

tko zidovi ? zidovi spalili djecaka zivog...ne mogu vjervati svojim ocima sto citam u vecernji, ali to pise

VL
TO
tokimalko
17:29 06.07.2014.

djecaka spalili zivog, isusa htjeli ..oh boze ..dokle nepravde , znam to su velika iskusenja za ljudstvo pogotovu one koji vjeruju u Boga

VL
TU
tudurovski
22:21 06.07.2014.

tko ?! zidovi spalili covika (oprostite teenajdzera) nepunih 16 god, ma jeli to moguce ? ja znam da su ubijali na zadnjoj s kepdiji destina ljudi, ali da ubijaju (spalujuju zivog djecaka) bez razmisljanja e to je jos jednom ..da.da ima pravde Bozje na ovome svjetu i za palestince bilo bi svima jasno.

VL
HA
harakiri
02:23 07.07.2014.

dobar početak

VL
CH
chemica
20:58 06.07.2014.

Ubojice trojice židovskih mladića Palestinci još nisu pronašli. Ni neće. Ne da im se. U svakom narodu postoje bolesnici koji uživaju u potpirivanju vatre, ali jedini je bitan odnos vlasti prema njima. Dok god ih kažnjava, nema problema. Problem je sada na Palestincima koji svoje ubojice očigledno štite. Židovi su ove svoje "domoljubne" nakaze pronašli u rekordnom roku. Mislim da je jasno koja strana ne želi eskalaciju. Strada jedan pa izbiju neredi, a zbog ubijene trojice Palestince baš i nije briga. Jedan "naš" vrijedi više od tri "njihova"? E zato i žive po logorima. Izraelci se prema njima odnose taman kako zaslužuju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.