Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ne treba nam unija'

Kaos u parlamentu Srbije: Evo kako je Šešelj dočekao visoku predstavnicu EU

03.03.2017.
u 12:03

Zastupnici Srpske radikalne stranke Federicu Mogherini dočekali su s uzvicima

Visoka predstavnica Europske unije za vanjsku politiku i sigurnost te potpredsjednica Europske komisije Federica Mogherini stigla je na Skupštinu Srbije gdje govori na posebnoj sjednici, no zastupnici Srpske radikalne stranke nisu je dočekali s oduševljenjem. Dočekali su je zvižducima uzvikujući: "Srbija, Rusija, ne treba nam Unija!"

Na Skupštini je i Vojislav Šešelj koji predvodi zastupnike svoje stranke, piše Blic.

Mogherini govori na posebnoj sjednici, na kojoj je i premijer Srbije Aleksandar Vučić te ministri iz njegove Vlade. Govor je počela na srpskom jeziku, a Šešeljevi zastupnici uzvikuju cijelo vrijeme dok ona govori.

– Nećemo neprijatelja srpskog naroda! – uzvikivao je Šešelj.

Šešelj je još prije početka Skupštine najavio kako neće dopustiti Mogherini da održi govor i da će demonstracijama protiv nje započeti svoju predsjedničku kampanju. 

>> Šešelj otkrio tko bi mu bio najteži protukandidat na izborima: 'Za njega imam aseve iz rukava'

Komentara 142

Avatar Musashi
Musashi
12:54 03.03.2017.

Nije to problem što je on vikao, problem je što će Vučić i društvo gospođi Mogherini reći da je on blesav a ona će im povjerovati.

IV
IvicaKerempuh
12:35 03.03.2017.

Jos jedan dokaz da ovi nisu normalni. Sa njima se ne moze normalno razgovarati. Samo silom sve rjesavaj pa tako i ovaj put. Umjesto da cuju sta im ima za reci oni silom sprjecavaju da ona progovori. Jadni ste vi radikali.....

DU
Deleted user
14:06 03.03.2017.

pokušavam već više puta obratiti pažnju mojim komentarima da naši političari i ostali političari iz regije trebaju objasniti Eu i svjetu tko Vlada Srbijom i, presjednik države vojvoda, njegov nasljednik i presjednik vlade okorjeli ratnohuškać, Kandidat za presjednika Šešelj, u BiH, u Crnoj Gori prave provokacijea a ni nas stalno žele učiti kako se mi moramo vladati. Stvarno su pretjerali na Kosovu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije