Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Irak

Džihadisti ISIL-a javno pogubili snimatelja i troje civila na sjeveru Iraka

isil
Foto: Reuters/PIXSELL
11.10.2014.
u 08:36

Organizacija Reporteri bez granica potvrdili su da je al Azzawi, otac troje djece, otet 7. rujna

Džihadisti ISIL-a jučer su javno pogubili snimatelja i trojicu civila na sjeveru Iraka, doznaje se od rodbine ubijenih, a prenosi AlJazeera. Riječ je o Raad al-Azzawiju, 37-godišnjaku, njegovom bratu i dvojici drugih civila koji su pogubljeni u selu Samra, istočno od Tikrita. 

"Upali su mu u kuću i odveli njega i brata. Nije učinio ništa loše, jedini grijeh je to što je bio snimatelj. Samo je radio svoj posao", rekao je al Azzawijev rođak koji je želio ostati anoniman.

Organizacija Reporteri bez granica potvrdili su da je al Azzawi, otac troje djece, otet 7. rujna. 

>> Džihadisti zauzeli srce Kobanija: Kurdi bježe od pokolja

>> Bjegunka iz ISIL-a: Ispred mene su muškarcu odrezali glavu

Komentara 14

MM
mojski.moja
10:55 11.10.2014.

eh ..u izraelu je drugacije, u zapadu nema ni vijesti ..cenzurisu ono sto zele, a snimatelje ne ubijaju ni u srbiji, curuvija

Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
08:58 11.10.2014.

To su uradili Americki placenici. Pravi naslov bi trebao biti " Americki placenici ISIL javno pogubili kamermana i troje civila na sjeveru Iraka". Bilo bi interesantno VL cuti koliko miliona Iracana je do sada ubijeno od strane Amerike i koliko ce ih tek oboliti, roditi se deformacijama zbog radijacije i nametnutih GMO otrova. I koliko ce ih miliona tek umrijeti od poslijedica radijacije! VL, kako bi bilo da nam pocnete pisati bar malo istine, umjesto ove ubilacke propagande!

FC
fcnuernberg
12:21 11.10.2014.

Interesantno je kako mnogi pljuju po Amerima. ( moram reči: i ja ih ne simpatišem )! Ali je istina: ako negdje ima problema i zagusti odma se očekuje njihova pomoč - dali vojna ili neka druga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije