Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA U BERLINU

Pedofil ubojica dobio doživotni zatvor zbog silovanja i ubojstva dvojice dječaka

Njemačka policija
Reuters/PIXSELL/Ilustracija
26.07.2016.
u 14:56

Na izricanju presude Mohamedova majka je u stanju šoka ustala i krenula prema osuđeniku, ali su je zaustavili pravosudni policajci i izveli iz sudnice.

Njemački sud osudio je na doživotni zatvor 33-godišnjeg čuvara u izbjegličkom centru za registraciju u Berlinu zbog silovanja i ubojstva dvojice dječaka, prenosi u utorak dpa.

Silvio S., čije puno ime se ne navodi zbog zakona o privatnosti, oteo je u listopadu prošle godine u blizini registracijskog centra Lageso, u sjevernom Berlinu, 4-godišnjeg Mohameda iz BiH čija je obitelj stigla u Njemačku 2014. i zatražila azil. Nakon nestanka dječaka policija se digla na noge i pronašla ga mrtvog u automobilu okrivljenika. Nakon što ga je silovao, Silvio S. je dječaka zadavio remenom.

Nekoliko mjeseci ranije je s igrališta u Potsdamu oteo 6-godišnjeg njemačkog dječaka Eliasa. Nakon seksualnog iživljavanja, ubio ga je i zakopao u jednom vrtu.

Na izricanju presude Mohamedova majka je u stanju šoka ustala i krenula prema osuđeniku, ali su je zaustavili pravosudni policajci i izveli iz sudnice. Doživotni zatvor u Njemačkoj podrazumijeva vremenski neodređenu vremensku kaznu koja mora biti duga najmanje 15 godina. Zbog "posebno strašnog" zločina, Silviju S. će biti teško ishoditi puštanje iz zatvora zbog dobrog ponašanja.

>> Odbačena optužba protiv Alžirca za seksualni napad u Kölnu

Komentara 4

AA
ana.ane24
15:50 26.07.2016.

...zar nije za smrtnu kaznu..????

TE
texas
17:13 26.07.2016.

usput bi mu trebalo osiječ onu stvar. kao tamo negdje kad lopovu capnu ruku što je krao krao je! e tako i ovom.

ET
en-ten-tini
16:45 26.07.2016.

tuga zbog dječaka i stanja društva koje je apatično prema gubitku dječjih života, jer se pedofil ne zove Muhamed, već je Muhamed njegova žrtva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije